Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz koko52 #59541 üzenetére

Gyerekek gyerekek...én nem kaptam hőgutát és nem ma kezdtem ebbe a topicba olvasni ÉS írkálni.
    Én ezt pontosan tudom, csak a laikusok számára érthetően igyekeztem leírni!!44!4!!!

De miért nem a kolléga témába vágó kérdésére válaszoltatok, az én írásom félreértelmezése helyett? :D :D

#59539 Anulu79

Az alaplapod dual channeles, akkor is ha 4 modult raksz bele, úgy lett behuzalozva. Ezt csak azért írtam le hogy biztosan le legyen írva.
    Általánosságban elmondható hogy a központi ram vezérlő jobban szereti a 2 modulos kialakítást, kevésbé terhelődik, jobbak az elérési idők.
    Továbbá meg van az esélye hogy 4 modul esetén nem fogja tudni a 3600-at, hanem csak mondjuk 3433-on fog stabilizálódni, de ezt ki kell próbálni, mivel felső kategóriás lap a ramoddal tényleg próba cseresznye alapon van hogy megy van hogy nem.

De tény hogy jobb megoldás lenne egy 2x32-es kitet szerválni ha tényleg ki tudod használni, vagy jővőállóan akarsz fejleszteni. Mondjuk megveszed 2x32-őt, aztán eladod a jelenlegi 2x16-ot használt piacon és pénzügyileg kb hasonlóan jössz ki mint ha vennél most 2x16-ot.

Új hozzászólás Aktív témák