- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
szabeska #56752 üzenetére
Köszi a választ!
Igazából elég "olcsó" volt ram 22.000 körül, gondoltam, majd kis idő múlva veszek még egy ugyanilyet és kész
De egyben mindennel 200e alatt maradtam, és összeállt a gép,
később magában egy ram, nem lesz olyan feltünő, feleségem arra nem szól majd semmitMeg remélem még a procik következő generációja legalább ugyanezzel a foglalattal jön, hogy ne kelljen alaplapot cserélni, akkor még abból is majd még tudok egyszer legalább fejleszteni.
Az előző konfigom LGA1150-ös volt, és már vagy abban az évben mikor vettem vagy következőben cserélték az újabbra...
Ott ha 1 év múlva akartam volna fejleszteni, akkor már mindent cserélnem kellett volna, így inkább megvártam hogy lassúnak érezzem, és "sokkal" jobb cuccok kjöjjenek, és az nekem most jött el
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB(2x16GB)KIT DDR5 7200MHz CL34 XMP
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged