-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Picturemaker #43205 üzenetére
Köszi a választ, segítséget mindenkinek!
Tegnap újraraktam a wint (ráfért már), lefutattam egy Memtestet, de 0 hibát írt, tehát a ramok jók. Végül is BIOS-ba be tudtam állítani az 1600 MHz, azóta is azon ketyegnek. Egyébként 1,5 V gyárilag, egyelőre nem piszkálom.
CPU tuning azokon az értékeken továbbra sem megy mint korábban, de mivel más hardvercsere is volt (VGA), így én nem írom a RAM-ok számlájára még akkor sem, ha nem látom őket a Kingston ehhez az alaplahoz támogatott listájában. Lehet nem is számít az annyira ki mit támogat, ha a modul felépítése, feszültége ugyanaz. (De javítsatok ki, ha ez hülyeség!)
Most a proci 4.4 GHz-en stabilan elmegy, viszont a főlé nem enged (4.5-n járt korábban), de ez már egy másik topic téma.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Picturemaker #43205 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor ezek szerint nem kopatibilátási gond lehet? Közben néztem Kingstone honlapján, csak zöld nyákosokat ajánl ehhez az alaplaphoz, azt hittem v.miért nem támogatják egymást. [link]
Minden a gyári értéken van hagyva BIOS-ban, a baj az, nem tudom mit kéne kézzel beállítanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest