- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyiz
csendes tag
válasz
Calogero #26505 üzenetére
Megnéztem, de bevallom mindegyiket csak 2 passig futtattam, szóval nem tudom, hogy ez elég-e, de úgy tűnik, hogy nem. Estére az egyik ramot benthagyom neki, meglátjuk, hogy mit fog produkálni. De mondjuk egyelőre tegyük fel, hogy mindegyik pass egyesével. Utána mi a teendő?
Amúgy, még valamit elfelejtettem megemlíteni. Az nVidia néha feldobja, hogy kevés a kraft a VGA-nak. Ami mondjuk előfordulhat, mert még mindig nincs 450-es tápom, de, ahogy már említettem, számításaim szerint (ami persze nem jelent semmit), a 400-asnak is gond nélkül bírnia kéne. Jah igen, és a kikapcsolások mindig tehermentes állapotban történnek, sima windowsos pötyögés közben (zene, net, Word, Excel, ilyen VGA 0 fogyasztós dolgok).
Ez a hsz. a másik topikban is pont releváns, úgyhogy egyelőre klónozok, bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Netflix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- SK hynix 32GB DDR5 Notebook RAM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest