- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
-
koko52
nagyúr
válasz
Zyronkemble #51793 üzenetére
Nem hinném h a ram a hibás. Hogy kizárd csinálj egy usb-s memtestet!
-
Metacska
aktív tag
válasz
Zyronkemble #51793 üzenetére
Sziasztok,
MSI B350M Mortart alá, Ryzen 5 1600x mellé szeretnék RAM-ot venni. Ami biztos:
- 2*8 GB kit
- 3000 Mhz (2933)Írtam / kérdeztem néhány napja, hogy az árakkal mi lesz és mivel elszállnak, mint a győzelmi zászló, ezért nem szeretném tovább halogatni.
Nem találtam (nem kerestem eléggé) a laphoz QVL listát, de a tesztek - fórumok alapján ezekre gondoltam, mint lehetőség.
- CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3000MHz CL15 KIT (CMK16GX4M2B3000C15R)
- G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3000MHz CL15 KIT (F4-3000C15D-16GVGB)Köszönöm!
-
Zyronkemble
csendes tag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy annak idején, amikor összeraktam a gépemet kicsit rosszul választottam hozzá memóriát, mert a CPU nem tud kezelni csak 1600 MHZ-ig a memória meg 2400 MHZ-s. A BIOS-ban átállítottam, hogy csak 1600 MHZ-n menjen a RAM, ezidáig ez a dolog működött is. A Windows frissítés óta meg lefagy tőle a gép, van vkinek valami ötlete? Az alaplap Z77 Extreme 4, a memória meg a 2-es és a 4-es foglalatba van Hyper X 2*4 GB. Azért van a 2-es és a 4-es foglalatba, mert az 1-esbe nem tudom berakni a CPU hűtő miatt. -
MésziGab
tag
Sziasztok
Használ vki Corsair 2x8GB DDR4 3200MHz memóriát?
Mik a tapasztalatok? Van lehetőség tuningra? 3500MHz? -
csipio20
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a jobb az 1.2V-os vagy az 1.35V-os ddr4, Jelenleg 2x8 gb kingstone hyperx savage cl13 2666 mhz-et 1.35 használok. Jobb lenne helyette egy 4x4 1.2V-os 2400Hhz-es ? -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Vettem 4x8gb memóriát és szeretném valamivel letesztelni nehogy meglepetés érjen. Régen csináltam már ilyet akkor még a dos-os memtest86 volt az ajánlott program.
Ez azóta változott és vannak újabb, jobb programok vagy még mindig a memtest86-ot ajánljátok?
-
aDaM909
tag
válasz
j.davidovics #51781 üzenetére
Kell valamire külön ügyelni, pl. feszültség vagy ilyesmik beállítása? Köszi!
-
aDaM909
tag
Sziasztok! Magasabb frekvenciájú RAM működik-e alacsonyabb frekvenciájúakat támogató alaplapban? Alaplap: ASRock N68-S3 UCC, specifikáció szerinti támogatása: DDR3 1600(OC)/1333/1066/800 non-ECC, un-buffered memory. A RAM pedig: Kingston HyperX Savage 1866MHz DDR3.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#27216896 #51773 üzenetére
Minden csak attól függ, kinek milyen igényei vannak. A konzol szintén egy olyan dolog, hogy nem mindenkinek felel meg az a grafikai szint és teljesítmény. Viszont cserébe legalább olcsó. Valamit valamiért.
Az iszonyú sok áramot zabálnak alatt mit értesz? Egy mai i7-es gép 16 GB RAM-mal meg GTX 1070-nel olyan 200W körül eszik játékok alatt. -
zseko
veterán
válasz
DonDennis #51772 üzenetére
Azért számold bele a játékok árait is mindkét platformon, aztán a sok esetben a konzolokhoz tartozó éves díjat (most nem emlékszem milyen rendszernek nevezik azokat, persze nem kötelező), valamint hogy meddig használsz egy gépet. Az enyém már jó hét éves, és, igaz hogy nem megy 2160p-ben ultrán, 'csak' fullhd-ban mediumon, meg kompromisszumokkal, de még mindig használható játékra.
De hogy egy abszurd dolgot mondjak, egyesek többet elvernek egy évben cigire és piára, mint amennyiből felújítom a gépem most. Mondjuk ez nem vigasz nekem se, a hardverárakat nézve -
törölt tag
válasz
DonDennis #51772 üzenetére
Teljesen egyet értek!
Én pont ezért veszek olcsó gyári konfigurációkat, használtan már 4. generációs intelek, pl. egy dell, hp, fujitsu már 30 (!) ezertől vannak, nagyon pici ráfordítással kielégítheti a játékot is (pl. egy GT1030-al), de aki nagy játékos annak konzol éri meg. Azt nem kell állandóan bővíteni, minden újabb játéknál + ezek az erőművek átlag felhasználónak iszonyú sok áramot zabálnak. Ma már ez is szempont, legalábbis nekem! -
DonDennis
senior tag
válasz
#24845312 #51771 üzenetére
NAGYON off de egyre több értelmét látom egy konzolnak pláne Xbox One X, akkor ha az ember a gépén csak játszik. Egy jobb vga 150+ ramok kb 50+ től indulnak, és ez két komponens egy gépből, táp,hdd,ssd,alaplap... vicc. Mivel én nem csak játszok hanem dolgozok is a gépen így viszont nincs választás csak megvenni az iszonyat drága ramokat és vgakat, szerencse a szerencsétlenségbe, hogy ebből kifolyólag megtérül a befektetés csak hát akkor is viccnek tartom hogy 1,5 éve kb 25-30ezer forint volt kb 16gb ddr4 ma meg már 70-80ezer...
-
DonDennis
senior tag
Bocsánat, nem szoktam annyira követni de gondolkodtam új gép összerakásán és kb másfél hónapja néztem az árakat legutóbb és ma azt láttam, hogy kb megint 20-25 ezerrel nőttek a ram árak. Ezt így lehet tudni minek tudható be? Illetve ez akkor maradni fog ez a +20 +25 ár megint? Mert a 2016 drágulás után se estek vissza az árak, ezután se fognak? Lassan egy jobb 2kits 16gb-s ram 100.000 lesz vagy mi?!
-
scott_free
senior tag
hali,
Ryzenhez néznék majd ramot, viszont a mostani brutál árak miatt csak 8gb-ot, amit később bővítenék majd 16-ra (ha normalizálódnak az árak).
a kérdésem az lenne, hogy 2x4gb vagy 1x8gb lenne emiatt jobb?
sebességben van közöttük észrevehető különbség? (játékban, normál felhasználás során)thx!
-
dani_golf
tag
hello all
kérdésem most alapszinten. mert nem teljesen világos
vennék majd egy i5 8600k-t. a ramot 2666 on kezeli.a kérdésem hogy most ha ramot veszek elég a 2666 soakt venni vagy miért van értelme a 3-3500 nak plul? használja e és ha igen hogy a nagyobb hzes ramokat?vagy azok is csak 2666on mennének azt akkor minek a nagyobb?nem lenne tuningolva egy jó ideig biztos hisz csak erős kezdésnek most még.
előre is thx -
törölt tag
Intel® Q85 chipsetes pc, elvileg DDR3 (1600 MHz, PC3-12800) ramot írnak hozzá. Nekem csak DDR3-1333 (667 MHz) van... Működőképes lehet?
-
Beleth
csendes tag
na csodálatos. köszönöm a választ. akkor szerintem be is rendelem lassan.
-
Beleth
csendes tag
sziasztok!
mi az isten van? biztos csak én vagyok nagyon lemaradva, de mióta ilyen kiba drágák a ramok? pár hete néztem ki egy gskill ddr4es 2400mhz-s 16 gb-os ramot, akkor volt azt hiszem kb. 55-56, már azt is elég soknak gondoltam, ezért vártam a vásárlással. most megint megnéztem, azóta majdnem kemény 10k-val ugrott meg az ára. wtf? van rá szerintetek esély, hogy az éven lesz olcsóbban is? -
koko52
nagyúr
válasz
YellowFlash #51760 üzenetére
Az esély nagy rá, de nem garantált. Ezért árulják kit-ben mert tesztelték őket együtt. Láttam aprón 2 db totál egyforma Corsair Vengeance ramot, még a sorszámuk is közel volt egymáshoz nem kitben vette a srác, hanem egymás után és nem ment dualban ezért árulta.
Később kit-ben sem árulhatod, mert lehet másnál más lappal v procival nem menne és bukó van. -
zseko
veterán
válasz
YellowFlash #51760 üzenetére
Szerintem a DC-re nagy esély van ha egyformák, legalábbis nagyon remélem
mert én is így vásárolok (vagyis vásárolnék, ha végre kiszállítaná a bolt a gépet és nem sz.patna
)
-
YellowFlash
aktív tag
Sziasztok!
Hülye kérdés következik
Tervben van egy Ryzen proci vásárlása, amihez ugye már DDR4 kell. De a horror árak miatt lehet, hogy csak 8GB-ot vennék elsőre, aztán még 8 GB-ot később.Ha két külön vásárolt memóriát rakok egymás mellé (ami egyébként totál ugyanaz, gyártó, órajel, időzítés stb.), akkor kapok DC-t? Vagy DC-höz muszáj a KIT-ben árult 2x8GB-os kiszerelést vennem?
Köszi a választ!
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok, adott egy Kingmax FLGE85F-C8KK9A DDR3 2GB-S RAM amiről a képen látható helyen procihűtő levételekor leugrott a pirossal bekarikázott részről egy picike ( darab- chip? )
Ettől függetlenül működik a gép nem hibázik vele, okozhat e később hibát - bajt? futtassak egy tartós memtestet?
Köszi a válaszokat előre is. -
Tarill
őstag
üdv! volna egy asrock z77 extreme4 alaplapom benne egy i7 3770 procival illetve egy 2x4gb-os kit corsair rammal, szeretnék 8-ról 16 gigára bővíteni, mi volna célszerűbb berakni melléjük még 2x4 giga ramot ami valószínű más gyártó/típus lesz mivel ilyet nem igen találni már ami most van, vagy a mostaniakat eladni és venni egy 2x8 gigás kitet?
-
Colienergia
csendes újonc
Sziasztok!
Régebben találtam valahol itt a fórumon belül egy online mindenki által szerkeszthető excel file-t, melyben sokan leírták milyen alaplappal milyen RAM-ot használnak, és mennyin tud ténylegesen pörögni.
Sajnos most nem találom, esetleg tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
-
dtrms
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy óriási ramos problémámban.
A napokban vettem új gépet és 16 giga ramot hozzá (2*8gb). Először csak 8 gigát ismert fel és egy csomó program és játék crashelt és fagyott le. Visszavittem, kicserélték egy teljesen újra, ami biztosan kompatibilis az alaplappal. Megint csak 8 gigát ismer fel, de legalább stabil most a rendszer.Mitől lehet ez? Hogyan tudnám "elővarázsolni" a másik 8at?
GÉP:
alapla: MSI B350 gaming plus
proci: Ryzen 5 1600x
RAM: G.skill 2133Mhz CL15-ös dual channeles 2*8GB / kitben vettem -
koko52
nagyúr
Először is a sávszélesség 64bit, dual chanelnél 128bit stb...A mhz inkább a sebessége. Magasabb mhz-et tuningolható procival (Intelnél K-s) ill szorzózár mentes procival és megfelelő alaplappal (Intelnél Z-s) érhető el. Valamint xmp v amp profil bekapcsolásával vagy manuális próbálkozásokkal. Általában feszt is kell adni csúcs órajelekhez. Az oc viszont sohasem garantált, egyszerre 3 tényezőnek is passzolni kell.
Intelnél előfordul, hogy nem k-s proci esetén mégis megy a ram magasabb mhz-en, de nem garantált.
-
M^xx
aktív tag
Szeretném, ha valaki felvilágosítana. Tegyük fel van egy intel 3930k procim, ennek a támogatott memory sebessége DDR3 1066/1333/1600, ha jól értem 1600MHz a maximális sebesség amit tud, de ugye a piacon van ennél jóval nagyobb, például 2800MHz-s is. Felmerül a kérdés bennem mint laikus a témában, ha maximum 1600MHz a támogatott vagyis az intel procinak a memoriák felé akkora sávszélje van mi értelme nagyobb MHz-s ramokat tenni? Esetleg a proceszor tuningnál ez is emelkedik? Remélem jól tettem fel a kérdést.
-
törölt tag
válasz
OsziZsolti #51744 üzenetére
BIOS-ból a legújabb van rajta?
-
koko52
nagyúr
válasz
OsziZsolti #51742 üzenetére
A biosban kell bekapcsolnod. Ha alaplapod qvl listáján nincsenek rajta a ramok akkor nem garantált semmi.
-
OsziZsolti
csendes tag
Igen az egyik egyoldalas. Félrenéztem. De ha az 1 és a 3 slotba rakom a 2-2 gbos ramot csak azok vannak benne az sem megy duálba. Sehol semmi nem akar duálba menni. Ok a 4 gigás ramok különböznek meg is értem. De a 2 db full egyforma 2 gigás modul miért nem megy duálba. Kezdem azt hinni hogy ez a lap egy rakás salak. És ketté is fogom törni lassan.
-
koko52
nagyúr
válasz
OsziZsolti #51737 üzenetére
Hát nem jól és nem úgy van betéve ahogy írod. Az 1 és 2 slotba két különböző tipusu 4gb ram van. A 3és 4ben pedig 2gb-os egyforma. Ezért nincs dualod. Tedd a 2db 2gbost az 1és 3 a másikakat a 2 és 4 slotba. Kapcsold be az xmp profilt is. A 2gbodok tuti mennek majd dc-be a másik kettő nem mert az egyik egyoldalas.
-
klaca1978
tag
Sziasztok!
Van egy régi HP 7600 os gépem. Alaplapja DDR2 533-as. Akármilyen egyoldalas ramot rakok bele, legyen az 1Gb vagy 512MB csak a felét látja, ha csak egyenként rakom bele akkor is 512ből 256-ot lát. Kipróbáltam single és dual csatornán is. Az 512-es ramok 533-as Kingstonok, az 1 gigás 667es, de azt ugye 533-ként kezeli. Próbáltam páronként és egyenként is, tehát nem vesztek össze vagy hasonló. A biosban semmi ram beállítást nem találtam,(gyári HP... ez van) fsb állításra sincs lehetőség. A legújabb biossal frissítettem ami van hozzá, de semmi. Másik ramot ebbe ár nem vennék..
Mit lehetne kipróbálni még?
-
koko52
nagyúr
válasz
OsziZsolti #51726 üzenetére
Telepítsd fel és látni fogod.
-
koko52
nagyúr
válasz
OsziZsolti #51729 üzenetére
Megvan a mennyiség. A winfosban nincs ram korlátozva? És dualban sem megy. Spd mit ír a ramokról?
-
xilurux
tag
válasz
Feketelaszlo #51731 üzenetére
hat igen cadra kell quadro P2000 meg i7-8700K mele progik amiket hasznalok Invertor ,autocad, solid works , pro enginer , tru bend , tru tops .... Jatek kilove, nem jatszok .
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
xilurux #51730 üzenetére
Szerintem általánosságban mindig a mennyiség > minőség elv érvényesül. Nagyon kevés olyan alkalmazás van, ahol akár csak a DDR generációk közti különbségek kijönnének (mérhető, de nem érezhető). Van egy-két processzortípus vagy IGP, ami persze kényes a gyors RAM-ra, de ezt is cseszheti az ember, ha a betölteni kívánt CAD modelljének bizony 20 GB memóriahely kell, s nem 16. Leírhatod, hogy milyen célra szánnád, hátha többet tudunk segíteni - de ha te sem vagy biztos a felhasználási körülményekben, akkor nyugodtan vegyél inkább többet a gyorsabb helyett.
-
xilurux
tag
Sziasztok szerintetek melyik jobb választas DDR4 16gb 3200Mhz ram vagy DDR4 32Gb 2400Mhz menyire szamol a frekvencia ? frekvencia vagy menyiseg legyen a mervado . valaszaitokat elore is koszonom
-
pcjani11
csendes tag
Sziasztok.
-
koko52
nagyúr
válasz
OsziZsolti #51723 üzenetére
Aida64 v cpuz mit mutat?
Olyan h letiltja a dc-t nincs. -
OsziZsolti
csendes tag
Sziasztok.
Van egy MSI 970A-G43 Plusz tipusu alaplapom.
Benne 2x4 és 2x2 gb ram az az 12 gb összesen.
Az tűnt fel hogy a Windowson belűl a Rendszerinformációkban ( win 10 64 bites ) a memóriáknál ezt írja.
Memória ( RAM ) mérete 12 GB ( Használható 5.94 gb )
Gondoltam valamelyik behalt és akkor megnézem melyik is. Mindet kiszettem és külön külön utána párokban is kipróbáltam. A modulok jok. Arra lettem figyelmes hogy ha singe chanelben használom akkor nincs baj. Tehat ha ( 4 slot van ) 1és 2 slotba rakok memóriát akkor ( 1 es 2 be 2-2= vagy 4-4=8 ) mevan minden. De ha dualba akarom rakni ( felsorolom az elrendezéset a modulok helyzetéről 4-2-4-2 vagy 2-4-2-4 ) akkor a rendszerinfórmációkban megint ez a memória vesztés ( Memória ( RAM ) mérete 12 GB ( Használható 5.94 gb ) van. Bioszban látja irja is hogy mennyi. Jelszem mülön is kipróbáltam minden modult és nincs bajuk. Szerintetek lehet e hogy valahol le van tíltva a Dual Chanal használata? És ha igen akkor hol lehet? Azért gondolok erre mert az előző lapban minden jól ment. Minden variációt kipróbáltam. Ha mind a 4 DIMM ben van memória akkor valamiért nem használja az egészet.
A gépem
Proci AMD FX-4170 Quad-Core
Kártya GeForce GTX 760 ( 192 bit )
Most csak 8 gb van benne mert a 4 memória valamiért nem megy ( 2x4 gb Corsair 1333 MHz )
a másik 2x2 Gb Ramaxel 1333 MHz
Köszi a segítséget. -
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
GA-Z97X-Gaming3-ba volt Corsair Vengeance 2x4gb ddr3 1600mhz és bővitettem még egy ilyen szettel tehát jelenleg 16GB van benne.
Megérkeztek a ramok beraktam a másik kittet és nem ad képet!
Külön-külön mennek a kittek egybe valamiért nem akar bekapcsolni.
Esetleg tudna nekem valaki segíteni hogy mi lehet a baj? -
törölt tag
válasz
Metacska #51714 üzenetére
Én anno 10ezer Ft környékén vettem 1 MB SIMM RAM-ot És ebből kellett 4 db, hogy egyáltalán elinduljanak az akkori játékok (DOOM, Mortal Kombat, stb.) A fizetésekre már nem emlékszek, de könnyen lehet hogy ez egy egész havi kereset volt akkoriban. Most azért sokkal jobb világ van, 8 GB RAM-mal bármi elindul, és a minimálbér felét sem éri el az ára (még). Minden csak nézőpont kérdése.
-
Submarine
senior tag
válasz
zsoika #51717 üzenetére
Köszi a megerősítést!
Akkor assz'em bevállalom. Mire 16 gigánál több kell, már úgyis javallott lesz a platform váltás is.Apropó, fázós procikhoz vállal valaki dunyha varrást /szaros Intel hűtő/ ? Lehet teszek rá hungarocellt.
/alapjárat, szobahőmérséklet 20°C/
Esetleg egy 9V-os elemet is rákötök, hogy bírja a táp is.. -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Kingston Savage 2x4GB DDR3 1600MHz HX316C9SRK2/8 ramom van (XMPprofile dual channel, keine problem).
Szeretnék bővíteni 16GB-ra. Van még két slotom, tehát opció, hogy vegyek két ugyanilyet.
Érdemes, vagy 2x8 GB jobb lenne? Haswell i5 4460 egyébként - más nem nagyon megy bele. -
Adirotor
tag
Sziasztok!
Volt egy corsair 2x2gb ddr3 1600mhz cmz4gx3m2a1600c9 memória KIT-em (CL9).
Ebből az egyik megadta magát, a másik működik.
Ha veszek mellé 1x4GB-ot mondjuk Kingstonból , de az CL10, az hátrányt jelentene?Előre is köszönöm
-
zseko
veterán
válasz
Metacska #51710 üzenetére
Anno sajnáltam 18e-et kiadni a 128MB-os sdramra. Kb. 2 hónap se kellett, és felment az ára 72e-re. És még úgy is vették. Be kellett volna ruházni vagy 4-5 modulba és később eladni
Itt is ez van szerintem, mert van
a sok hülye, aki így is fizet érte. Sajnos megvalósíthatatlan, de le kellene állni a vásárlással legalább jó két-három hónapra, biztos olcsósodna. Azért nevetséges, hogy ami tavaly alig 13ezer volt, az most 27-28ezer -
törölt tag
válasz
Metacska #51710 üzenetére
Elviszik azt annyiért is, ez még csak a kezdet.
Amúgy a memóriachip gyártók kartelleznek, nagyobb a kereslet mint a kínálat, illetve a karácsonyi szezon nevezhető meg együttes okokként. Főleg az első kettő.
Ha tippelnem kéne, lesz még a 8 GB-os is annyi, mint amennyi most a 16-os, mivel az előrejelzések szerint 2019-ig folyamatosan fognak az árak növekedni. Akkor meg már úgyis jön a DDR5. -
Metacska
aktív tag
Mi az oka annak, hogy 1 nap alatt 50%-ot (!!!!!!) drágulnak a RAM-ok?
A 16 Gb-s G.Skill KIT-ek már 70-75e Ft-nál járnak, jelen árazással, már megvásárolhatatlan kategóriába kerültek.
-
koko52
nagyúr
válasz
Gold90 #51707 üzenetére
Az oc soha nem garancia ezért is látod zárójelben. Ne várj konkrét adatokat mert ahány annyi féle. Függ a porcitól még azonos típuson belül is (ha K-s akkor főleg, hogy meddig tudod húzni). Függ a laptól és a Ramok is tól-ig kategóriában vannak vagyis lehet semmit nem húzol rajta lehet felhúzod agy szinttel feljebb stb...
-
Gold90
tag
Amire jutottam Trident Z Cl16 kittel.Sok forumot neztem es tesztett.Mondjuk nem tudom hogy miert,sok infot nem myertem beloluk.Mert hogy az O.C tesztben “szokott” idozitesek amik szerepeltek az en Rammomnal nem mukodtek.Pedig ugyan az a tipus.Biztos vagyok benne hogy a Rammok is lutrik.Van egy olyan elhanyagolhato kulonbseg hogy 100/10 kulonbozik az atlagtol.Ugy ahogy az intel Prociknal.
Gyari xpm 16-16-36 3200mhz—> O.C 15-17-28 3000mhz.A 6700k nagyon szereti igy
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy adott egy asrock Z170 extreme 4 + i5 6500 és lett hozzá véve 16GB ram egy baráttól akinek 3000-en mentek, de nekem nem megy annyin . Mi lehet az oka? Túl gyenge a proci? Egyátalán van bármi köze a cpu-nak ehhez? Azt tudom, hogy a proci saját memória vezérlő értékig kezeli simán aztán alaplapi oc kell...igaz?
Szóval ha van egy " tuningos" alaplap akkor a memóriát a procitól függetlenül lehet oc-zni? -
Gold90
tag
Udv!
Valaki hasznal cl16,3200mhz Trident-Z rammot ?
Kivancsi vagyok mit sikerult belole kihozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest