Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A left2dead pár napja minden hírportálon előfordult. Csoda, hogy nem bökte ki a szemed. Nem mellesleg:
#3928 -» Robofrom
#3459 -» Hard Disk Sentinel
#1806 -» CyberGhost Classic VPN
#2767 -» Torchlight
#3849 -» Auslogics Disk Defrag Pro
#3916 -» XYexplorerAz, hogy nem olvasod figyelmesen/elég régóta, az nem jelenti azt, hogy ide fel sem került.
-
micafighter
nagyúr
Ha értelmes promóval találkozok azt igyekszem ide kiírni
Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.Ezeket érdemes egyébként figyelni: mostiwant, gotd, sos, bits. Mostiwant RSS feedről megy nálam, a többinél meg hírlevélre fel lehet iratkozni, minden nap küldenek egy levelet az aktuális promóról (általában minden nap valami új program van). Esetleg másik fórum pl malwaretips. Hirtelen nekem ezek jutottak eszembe, néhány kolega még biztos tudna jókat mondani

Ha pedig játék érdekel, akkor ez a topic elég aktív: http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.