Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janika21
üzenetére
Próbálgattam én is nemrég ezeket az ingyenes vírusirtókat a notebookon, nekem a MSE (Microsoft Security Essentials) vált be a legjobban.
A Panda Cloud is jó volt egy ideig, de amikor nem tudtam miatta elérni a logout.hu-t, mert valami globális tiltólistára került fel ez az url, amit sehogy nem tudtam kikerülni, akkor leszedtem és visszatettem a MSE-t.Otthoni gépen ESET Smart szaladozik, mert ahhoz szoktam kódot venni, de az 5-ös verzió abból sem sikerült jól, úgyhogy maradtam a 4-esnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest