Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Golden9
veterán
Köszönjük az infót
, de ez nem ingyenes promó, ez inkább a Bundle topik-ba való.
-
Serif Affinity Photo jó áron komoly tudású képszerkesztő. Így van már 3. alternatíva is..
-
RudyD
tag
Üdv!
Az IrfanView is csak otthoni felhasználásra ingyenes. Bár már találtam egy multiplatform open source alternatívát rá, a nomacs -ot (nomacs.org -ról beszerezhető, win -hez is, akár portable formában.
Alap dolgokra majdnem tud annyit, igaz az elején kicsit állítgatni kell, viszont a fejlesztők aktívak, uh lehet hozzá dolgokat beállítani...Amúgy attól függően h mire kell, lehet hogy a gimp is kevés, mivel pl. a képek színbontása képernyőre van, nyomdakészre hozni egyet nem biztos h egyszerű vele.
-
C. s.
addikt
Szia!
Nem ismerem, amit megneveztél, de találtam egy videó-programot: Cyberlink YouCam 5.
Ezen a linken pedig egy kis extra infó van.
Remélem, tudja azt, amire Neked kell. -
micafighter
nagyúr
A sima OBS sokaknak bevált. Az OBS multiplatform verzioja még készül, sok dolog hiányzik belöle ami a simában benne van, de a jövö a multiplatormos verzio lesz. Nálam most mindkettö verzio fent van. Egy kis utánaolvasás v youtube video hogy mi micsoda és hogy érdemes beállitani, és utána öröm lesz használni.
Mindkettö OBS ingyenes egyébként.
-
Argos
őstag
Én spec. ezt szoktam felrakni az 'üfiknek', ha a win beépített nem lenne elég.
Mai napság már ritka az, amikor a fizetős tömörítő programoknak az extra funkcióira szükség lenne, avagy kihasználná az átlag ember fia.
(Nem szükséges egy 700MB-os össznépi családi videjót 50-es pakkokra feldarabolni, hogy el tudd küldeni sandspace-en, vagy rapidshare-en a távoli rokonyoknak. Ímél => óriásfile => letölt => öröm, bódottá') -
törölt tag
Szia!
A korábban linkelt német oldalról szedtem le a telepítőt (németnek írja a nyelvet, de magyarul is tud), ott kattintottam erre a linkre és ezt hozta..
Szerk.: Csak addig mentem el, hogy beírtam az e-mail címem, amire jött valami fiók aktiválás. No tovább nem mertem menni..:$
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Full Throttle Remastered (Steam kulcs)
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- 20.000Ft Régi PC játék: "Döme és a varázskövek"
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest