-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor tegyük egy kicsit rendbe a dolgokat, mert látom van baj a fejekben.
A memória, RAM teszt az nem csak egy felület teszt, mint pl. a hd sentinel az adathordozóknál, hogy megnézze azt van-e olyan hibás terület a felületen ahova nem lehet írni.
A memória teszt azt is jelenti, hogy adott sávszélességen, adott időzítésekkel, adott sub időzítésekkel, adott feszültség értékeken megfelelő a kommunikáció az alaplapon keresztül a processzorral amiben bele van integrálva a beépített memóriavezérlő, és ez a vezérlő adott sávszélességen és adott feszültségen, terhelés alatt, munka alatt folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a memóriával.
A Karhu, amit linkeltem (és amire annyi válasz nem jött, hogy köszönöm, mikor nagy lelkesen jöttem, hogy másnak is kedvező áron meglegyen
, és csak megy a kötekedés..) továbbra is jelenleg az egyik piacvezető memória teszt. idézem az oldalukról:
"K : Miben különbözik ez a többi memóriateszttől?
V : A RAM teszt egyedi tesztalgoritmussal rendelkezik, amely a memória tesztelésének teljesen új megközelítését alkalmazza. Nem támaszkodik egyszerű bitmintákra, mint a többi."Részemről a témát lezártam, mindenki azt használ amit akar, legközelebb ha ilyen akciót találok, csak a szakmai topicba fogom megosztani, mert itt a kedves közönség nem tudja ezt értékelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest