Új hozzászólás Aktív témák

• Angie™

addikt

Akkor tegyük egy kicsit rendbe a dolgokat, mert látom van baj a fejekben. :U

A memória, RAM teszt az nem csak egy felület teszt, mint pl. a hd sentinel az adathordozóknál, hogy megnézze azt van-e olyan hibás terület a felületen ahova nem lehet írni.

A memória teszt azt is jelenti, hogy adott sávszélességen, adott időzítésekkel, adott sub időzítésekkel, adott feszültség értékeken megfelelő a kommunikáció az alaplapon keresztül a processzorral amiben bele van integrálva a beépített memóriavezérlő, és ez a vezérlő adott sávszélességen és adott feszültségen, terhelés alatt, munka alatt folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a memóriával.

A Karhu, amit linkeltem (és amire annyi válasz nem jött, hogy köszönöm, mikor nagy lelkesen jöttem, hogy másnak is kedvező áron meglegyen :U , és csak megy a kötekedés..) továbbra is jelenleg az egyik piacvezető memória teszt. idézem az oldalukról:

"K : Miben különbözik ez a többi memóriateszttől?
    V : A RAM teszt egyedi tesztalgoritmussal rendelkezik, amely a memória tesztelésének teljesen új megközelítését alkalmazza. Nem támaszkodik egyszerű bitmintákra, mint a többi."

Részemről a témát lezártam, mindenki azt használ amit akar, legközelebb ha ilyen akciót találok, csak a szakmai topicba fogom megosztani, mert itt a kedves közönség nem tudja ezt értékelni :U

[ Szerkesztve ]

⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben

Új hozzászólás Aktív témák