- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Gyakorlatilag bármelyik ilyen profilú cég levágja méretre,ha megadod pontosan.5mm-es plexi,áfa nélkül 11.000/nm(kb.)Ha profi cég,akkor milliméter pontosan vágnak.A képen látható cucc 0.62 nm,kb 5000HUF volt(hátlappal együtt,amit végülis nem használtam fel).
Amire érdemes minden plexivel hobbyzónak odafigyelni:elég nagy különbségek tudnak lenni plexi-és plexi között.Amiből a házat csináltam,az egy hihetetlenül rideg,szilánkosan forgácsolható anyag,ellenben fényes,nehezen karcolódik,és nem mattul be.Majdnem olyan mint az üveg.Létezik olyan is,ami sokkal könnyebben,akár kézi szerszámokkal is megmunkálható,lágy,könnyen hajlítható-ám egy idő után mattul valamennyit,és a felület nem annyira ''átlátszó''(szerintem),nem annyira üvegszerű.Ezt mindenképp érdemes a vásárlás vagy rendelés előtt tisztázni a céggel,akinél vágatod az anyagot.Természetesen ennek függvényében az ár is változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Eladó Aerocool Trinity Mini-Tower V1 / Montech AIR 100 Noctua ventikkel
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest