Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
Gyakorlatilag bármelyik ilyen profilú cég levágja méretre,ha megadod pontosan.5mm-es plexi,áfa nélkül 11.000/nm(kb.)Ha profi cég,akkor milliméter pontosan vágnak.A képen látható cucc 0.62 nm,kb 5000HUF volt(hátlappal együtt,amit végülis nem használtam fel).
Amire érdemes minden plexivel hobbyzónak odafigyelni:elég nagy különbségek tudnak lenni plexi-és plexi között.Amiből a házat csináltam,az egy hihetetlenül rideg,szilánkosan forgácsolható anyag,ellenben fényes,nehezen karcolódik,és nem mattul be.Majdnem olyan mint az üveg.Létezik olyan is,ami sokkal könnyebben,akár kézi szerszámokkal is megmunkálható,lágy,könnyen hajlítható-ám egy idő után mattul valamennyit,és a felület nem annyira ''átlátszó''(szerintem),nem annyira üvegszerű.Ezt mindenképp érdemes a vásárlás vagy rendelés előtt tisztázni a céggel,akinél vágatod az anyagot.Természetesen ennek függvényében az ár is változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest