Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m0dd3rm@n

csendes tag

Hello mindenkinek!

Már eléggé régóta dolgozok a gépházamon először csak alulap oldalú volt, de így hogy már a 3. gépházamat építem áttértem a plexire én is. itt Győrben az Alexovics Kft. mindig levágja elég pontosan és viszonylag olcsón a darabokat, csak a határidő általában olyan 5 nap. Nah. A tisztitás az tényleg rémálom, egyszerűen lehetetlen normálisan letisztítani, mindig karcolódik meg stb. Egy idő után megunja az ember aztán úgysem látszik, kivéve akkor hogyha az élét világítjuk meg LED-del és akkor aztán teljesen látszódik az összes karc rajta, ez akkor nem túlságosan nyerá, pl. ha valamilyen gracírmintát próbálunk megvilágítani.

Az üveg megoldásról annyit hogy nekem a gép alján ott fekszik egy 1 centi vastag üveg. Kb. 1 évig bírta a strapát, utánna egy csavart kicsit túlhúztam. És már meg is repedt pedig ez nem 3 mm vastag plexi volt hanem egy centi ami állítólag felfogja a pisztolylövést is. Mondjuk az hogy nehéz az télleg igaz, mert mikor a gépházam eleje meg a teteje volt ebből az 1centis üvegből akkor volt vagy 15-20 kiló összesen.

Egyszer majd, ha treljesen készen lesz a gép akkor felteszek egy két képet a netre,, aztán meg látni lehet, hogy plexi mennyire yo meg mennyire nem.

Szvsz ahhoz hogy átlászót csináljuknk arra tökéletesen jó, az hogy karcolódik az annyira nem lényeg sztem.

Karcok eltávolításához az a paszta ami mobilokhoz yo, az sztem ehhez is tökéletes. De ha valaki azt a polírpasztát akarja használni ami a Dremelhez van akkor azt felejtse el. Mobilomon kipróábltam ls a legkisebb karcok sem tőntek el róla. Szóval semmi értelme.

Remélem használhatót dolgot írtam le. Ha valakinek kell segítség az szóljon nyugodtan, elég sokat dolgoztam már plexivel, és nagyjából tudom hogy mit lehet vele és mit nem.

The_Lampire

Új hozzászólás Aktív témák