Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz SeatZola #3274 üzenetére
Úgy érted, hogy Pentax 50-200 vs Tamron 70-300? Fene tudja... K20D-re mindkettő gyenge megoldás, ha pixelszinten nézed a képet, de gondolom a kockázatok és mellékhatások elkerülése végett ilyet nem teszel
A Pentax 50-200-a kisebb, könnyebb, kisebb a kezdő gyújtótávja (50mm), ami elég sokszor jól jött már nekem és nem kellett másik obi után kapkodnom emiatt. A 70-300 meg a tele végén hosszabb. Ezen kívül azért elég szépen rajzol az a 70-300, legalábbis árához képest Most vettünk egy Tamron 70-300-at, még a régi, filmeshez tervezett változatot, bár nem hiszem, hogy sok újítás lenne a digithez tervezettben, ha meg igen, nem hiszem, hogy visszafelé fejlődöttt volna - az első tapasztalatok alapján klassz kis obi ez, bár F/8-on használtam végig a majálison, így nem tudom tágabb rekesszel milyen, de így a vártnál kifejezetten jobb eredményt hozott. A Tamron 70-300-asa (a digitre tervezett is) kirajzolja a kisfilmes képkockát, szóval APS-C szenzoron a szenzor az objektív által rajzolt kör középső, legjobb minőségű részét kapja. A tesztek alapján elég magas CA szinttel kell számolni (részben meg tudom ezt erősíteni, már egy nap után is), szóval ez az objektív gyenge pontja - ebben a Pentax 50-200 egyértelműen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...