-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
válasz kovacsmi_74 #79885 üzenetére
Ne!
-
El Diabl0
tag
No, úgy néz ki, sínen vagyok! Lassan 3 órája voltam a Telenornál kérni a számhordozást és még nem jött az elutasító SMS. A múltkor fél óra alatt kaptam a visszautasítást.
-
El Diabl0
tag
válasz Viktor0610 #79850 üzenetére
Igen, pontosan!
-
El Diabl0
tag
Tegnap megkötöttem a Hyper M Net-et, betettem a SIM-et és minden működik, ahogy kell! Sőt, itt a munkahelyen Telekom SIM-mel alig volt egyes, néha kettes 4G térerőm (iphone 11), volt olyan is, hogy 3G-re váltott. Most végig fullos 4G! Egyetlen problémám van, nem fogjátok elhinni! A számhordozást elutasították, mert a Telekomnál nem stimmeltek az adataim. A személyi számom utáni 2 betűt kisbetűvel írták... Mehetek be holnap megint a Telenorhoz (telefonon a számhordozást nem intézik). Gondoltam megosztom, hogy más nehogy így járjon.
[ Szerkesztve ]
-
El Diabl0
tag
Sziasztok! Ma járt le a Telekom hűségem, úgyhogy szeretnék váltani Telenorra. Reggel Kifizettem a T-s számlám, majd megrendeltem a Hiper M Net csomagot. Elvileg kifizettem ezzel a Barion fizetéssel, OTP Smartbankban le is okéztam, viszont azóta semmi. Nem vonta le a pénzt, nem jött se email, se semmi. Ilyen sok időbe telne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...