- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
reddoors #65274 üzenetére
A Cubot nem csinál egyéni szoftvert, alap free android + mtk szoftvercsomag (driverek, kamera, színbeállítások) + google alkalmazások + a rendszerét összelegózó cég pár saját extrája (ilyen szokott lenni a háromujjas screenshot, a mobilnet és a wifi összekapcsolása, duplakopp stb), meg esetleg egy free launcher alkalmazás az arculat kedvéért.
Szóval egyedi rendszerszintű szoftveres dologra nem gondolnék, a hálózatkezelés teljesen natúr android + az mtk gyári dual sim csomagja, ha más hálózaton működik a 4G, akkor valami apróság lehet:
- külön kell engedélyezni mindkét simre az adatforgalmat. Nem elég átváltani a másik simre, amikor váltani akarsz, hanem be kell menni az adatforgalom beállításaiba, és ott engedélyezni kell. Amíg nem engedélyezed, nincs net, és így 3G sem
- ha a másik simen használod a netet, akkor net híján alapból nem fog 4G-re csatlakozni
- esetleg mégis apn elírás? az online apn-t használtad? -
martonl
senior tag
válasz
reddoors #65274 üzenetére
És a többi készülékben akkor volt rendes Telenor 4G térerő? Mert annak APN-től függetlenül lennie kell, de lehet hely, ahol gyenge, vagy nincs 4G. Amikor MTK procis telefonom volt (sejtésem szerint ez is az), volt azokban valami engineering menü, amiben a frekvenciasávokat lehetett ki-be kapcsolgatni, így akár kényszeríteni is lehetett a telefont adott sáv használatára. Esetleg nézz utána, ebben van-e ilyen és próbáld ki. Valami kóddal lehetett előcsalni, vagy Quickshortcutmaker app-pal. Sajnos nincs jobb 5letem.
-
4Grider
félisten
válasz
reddoors #64324 üzenetére
Természetesen csak böngészésre. Amikor megnézel egy weboldalt, az oda feltöltött tartalomra vonatkozik. A beágyazott (tehát nem oda, hanem pl. a youtube-ra feltöltött és onnan a weboldalra beágyazott) tartalomra már nem, hiszen azokat nem a weboldalon nyitod meg, hanem a példa esetében már a youtube-ról. És ugyanígy, ha meglátogatod a www.youtube.com oldalt, akkor nem számolnak fel semmit, ha viszont elindítasz rajta egy videót, onnantól kezdve már igen.
-
-
4Grider
félisten
válasz
reddoors #55995 üzenetére
Elég sok zagyvaságot sikerült egy összeszólásba belesűríteni. A tények ezekkel szemben a következők:
1., Cat 18-ra jelen pillanatban egyik hazai szolgáltató sem gyúr. Inkább majd 5G.
2., A Telenor-Telekom B20-as hálózatának RAN-ja közös.
3., A Vodafone 4G hálózatának alapja a B20. -
lge73x
tag
válasz
reddoors #48528 üzenetére
Én is a Ro és SK barangoltam, de egyertelműen nem működik rendesen. Télen Ausztriában a fizetős hetijeggyel tökéletes volt! Végre normálisabb technikai munkatárssal beszéltem a Telenortól, ő azt mondta számukra ismeretlen a hibajelenség, de miért is vallaná be, hogy valami nem ok!?
Kicseréltettem a SIM-et, így kiváncsi leszek, legközelebb is hasonlóan viselkedik.
Én hálózati problémára gyanakszom és valószínű csak az ADAT alapú előfizetésnél jelentkezik, ugyanis a hang+adat céges kártya rendesen működik!
Nem gond, ha megosszuk a tapasztalatokat, hátha az illetékesek is olvassák és javítják az esetleges hibát! -
Somatom
veterán
válasz
reddoors #47599 üzenetére
Egy új, 2110 -es Nokiával vettem a mostani számomat, és már előtte is Pannonos voltam. Nincs okom váltani, de nem írt alá a Telenor hűséget nálam, úgyhogy ha találnék jobbat, akkor már venném is a kalapomat. De, jelenleg a dual SIM teló egyik slot -jában korlátlan, flottás net , a másikban kártyás MyMinute számomra a legjobb konstrukció.
-
Somatom
veterán
válasz
reddoors #47573 üzenetére
Hány éves vagy, királyfi? Még hiszel a mesékben?
A cél mindíg a magasabb profit. Csak most ki kellett lépni a kartelles "védőhálóból", mert azonos csomagkonstrukciók mellett a másik kettő megette volna. De, egy pillanatig se gondoljuk azt, hogy ez a mi érdekünkben történt. Az csak "véletlen" egybeesés. -
zseko
veterán
válasz
reddoors #47352 üzenetére
Tudom hogy működik, 2011 óta vásárolok a play áruházból
A Play Zenék is megvolt rögtön az elinduláskor, 5 vagy 6 hónapig használtam. Akkor még 1990Ft volt, kivéve ha az induló promóciós időszak alatt előfizettél, mert azoknak 1590Ft maradt csak. Viszont a Deezer jobban bejött, valamint az alapból járt az akkori Telenoros előfizetésemhez, később meg a számlás csomaghoz. Most meg fizetem külön paypal-en.
Azért használom az itteni bankkártyámmal, mert innen nem engedte a magyart használni. Nem tudom miért, vagy hogy, de nem tudtam rávenni. Mondjuk annyira nem lényeg, max. ha minden zenét ami a deezeren van megtalálnék ott is, talán átállnék. De annyira nem jön be a felülete és a kezelése. A jelszavamat ugye eleve nem adom meg senkinek, amúgy én sem szeretem beírni mert jó hosszú (közel 60 karakter) az azonosításhoz szükséges telefonszám is ugye nálam van, meg egyébként is
Azért köszi hogy leírtadJut eszembe, amit nem tudok a play zenékkel kapcsolatban: mi lesz a lejátszási listákkal miután nem fizetem tovább? Deezeren ugye ugyanúgy hallgathatom, csak a normál minőségen, nincs offline mód, valamint reklámok vannak közben a mobilos/tabletes lejátszáskor. Play zenéken viszont onnantól nem hallgathatóak végig ha jól tudom.
-
PistiSan
addikt
válasz
reddoors #47366 üzenetére
Én a Telenornál kapható Router+Mobil stick megoldáson gondolkodom, jó nekem az újszerű csomagolású is, az 17000ft most meg van, garancia meg ugyan úgy van rá, mint ha teljesen új lenne úgy tudom.
Ehhez szeretnék hello data-t használni, azt a havi 1 hívást el tudom fogadni.Jó az elképzelésem, működni fog ez így? Esetleg gyakorlati tapasztalat valakinek?
-
mikung
aktív tag
válasz
reddoors #47341 üzenetére
https://itcafe.hu/tema/nagy_pannon_topic/hsz_47251-47251.html
Bagoly mondja ...
-
edk-
őstag
válasz
reddoors #47251 üzenetére
A Telenor sehol sem írja, hogy online mindenki csak egyet rendelhet. A telefonos ügyfélszolgálat sem mondta kérdésemre, sőt emailben is azt írta az ügyfélszolgálat, hogy nem kellene akadályba ütközni a rendelésnek. Talán elvárható, hogy a szolgáltató teljesítse, amit ígér, nem?
8 kolléga, köszönöm az ötletet, így teszek.
-
-
darvinya
titán
válasz
reddoors #46788 üzenetére
Szerintem Te nem érted , ezért találták ki a Fejlesztés szót. Ha nem bírja a hálózat akkor FEJLESZTIK .
Akkor szerinted adótornyok gombák, és csak úgy kipattanak földből.
Kicsit elvagy tévedve, s kevés az ismereted.
De akkor nézzük:
-terv
-engedély
-hatóság (NMHH)
-helyi hatóság
-lakosság
-föld tulajdonosÉs ez a min. amin végig kell vinni egy torony létesítésért.
Arról nem is szólva, hogy NMHH már kiosztotta frekvencia/környezeti terhelhetőségeket.
Ezt csak 5G-vel lehet módosítani, ami még gyerekcipőben jár. -
darvinya
titán
válasz
reddoors #46782 üzenetére
Már megint magadat hazuttolod meg:
Ha kell fizetek érte többet…Akkor fizess többet, ha neked erre van igényed.
Miközben másról kezded igét osztani.Értsd már meg, hogy nincs végtelen fogadó képes torony.
S nem vagy klónozva, ami többséget minősítené.
Mindekinek más lesz használati szokása, és másra akarja használni. -
darvinya
titán
válasz
reddoors #46767 üzenetére
Böngészésre bőven elég 2/1Mbps.
De te kevered böngészést és torrentezést.
Akkor is ennyi fogsz majd örülni, mikor torrent miatt neked már nem jut sávszélesség, s élvezheted 32kbps sebességet.A másik, hogy vezetékes net-et nem kellene rádiós net-tel hasonlítgatni.
4G-nek is van korlátja, sőt vidéki vezetékes is (mikor 4 falu osztozik rajta, oszt ami marad azt kapod).Lehet videózni , letölteni stb. csak bizonyos alkalmazásokon keresztül
És itt végkép megbukott mondani valód.
Miért korlátoznak meghatározott app-okra.
S mindenki azt használja majd nem fogja felemészteni sávszélességet.? -
azbest
félisten
válasz
reddoors #46735 üzenetére
"Az más kérdés , hogy ezt a szemléletet ebben az országban nem sokan díjazzák mert itt mindenki mindent azonnal és INGYEN akar."
Sőt, amikor valami ingyen van, akkor néhányan felhozzák, hogy miért nem fizetnek nekik azért mert használni méltóztatják
Vagy pl az ingyenes portálokon a reklámok kapcsán, hogy mennyibe kerül az az adatforgalom, amit a reklám okoz és ki fizeti ki nekik azt a kárt.
-
válasz
Egyetértek az általad leírtakkal. Tegyük még hozzá, hogy hűségszerződés nélküli, ez nekem azt jelenti, hogy a szolgáltatás magáért beszél, nem kell semmiféle beetetéssel megcsalizni az előfizetőt, hanem használod mert megfelel neked. Számomra a korlátlanság mellett talán annak a remélhetőleg tendenciának a kezdetét jelzi ez, hogy nem hűségszerződéssel, hanem jó ajánlattal köti magához a szolgáltató az ügyfelet.
-
mikung
aktív tag
válasz
Senki nem mondta hogy ez egy ótvar csomag lenne, a hülye feltétel miatt van vele elég durva kényelmetlenség.
Az ok, hogy havi egy hívás ami amúgy is ingyen van, de ... ki a fenét hívjak róla ha nem szeretném hogy a fél család/meló felvenné mint "itt is elérhető vagy" ? A 1220 felhívása, majd lerakása nem hinném hogy beleszámít a havi 1 hívásba.
"... Vannak mindenhol szabályok amit be kell tartani. ..."
Úgy vélem, túl magas Neked ez a ló. 1935 és 1945 között is voltak "szabályok amit be kell tartani". Attól hogy van egy szabály, még nem feltétlen jó és minden körülmények között betartandó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LED világítás a lakásban
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged