Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    Üdv néktek felebarátaim!

    Gyors kérdésem lenne csupán - bár, ha már itt vagyok, akkor legyen kettő :D

    1. Látom van itt valami 120-ft-os plusz költség, ha az ember csekken fizet. Környezetvédelem meg minden, ez jó dolog. Egyet nem értek: nekem alapból jön a csekk minden hónapba, de olvasom, hogyha azt a csekket kidobom, és befizetem online (átutalással pl.), akkor ez a 120 forint mint olyan, nem fog nekem költségként megjelenni a következő számlán.
    Ez így oké, akkor fizetem átutalással... azonban azt még mindig nem értem igazából, hogy ebben hol a környezetvédelem, hisz a csekket ugyanúgy kinyomtatják, elküldik nekem, maximum én fogom, és kidobom a kukába. Most én vagyok értetlen, és félreinformálódtam, vagy a Pannonnál dolgozik kevés greenpeace-es...?

    2. Közeljövőben tervezem lecserélni U600-as szerkentyűmet egy Omniára (feltéve, ha ez megjelenik a Pannon kínálatában, ugyebár... :U ). A 2 éves hűségből még van cirka 11 hónap, tehát félidőnél járok. Ha - teszem azt - 2 hónap múlva szeretnék venni egy készüléket, akkor hogy alakulnak a lehetőségeim? Meghosszabbodik a jelenlegi előfizum újabb 2 évvel (plusz gondolom a maradék hónapok), és ugyanúgy vehetek telcsit, mintha friss előfizetéses lennék, vagy....?

    A válaszokat előre is köszi!

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák