- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
vettem egy praktikum kártyát. elkezdtem beregisztrálni a telenor onlineon, de a címbeírás után nem enged tovább. mondom oké, felhívom a droidot. bediktálok mindent, nem engedi a gép neki se. ez azért szép mert van 2 előfizetésem meg vagy 5 praktikum kártyám ugyanezekkel az adatokkal. utána megpróbáltam bnőm adataival is, azt se fogadja el.
azt mondta h menjek be személyesen. nesze neked fejlesztés
-
Bandika84
csendes tag
Köszi szépen!
-
Bandika84
csendes tag
Sziasztok!Ha Telenortól vásárolt hűség nélküli okostelefonban szeretnék egy T-Mobile SIM kártyával netezni függetleníteni kell?Bocsi a láma kérdésért,kezdő vagyok még
:S Üdv
-
válasz
Heimdallr75 #15280 üzenetére
Én a bal váll fölötti módszert javaslom
Komolyra fordítva a szót, ez egy stick ugye. Akkor egy usb kábellel?
-
akom
őstag
Köszönöm BéHGT, bopeti98!
-
akom
őstag
Sziasztok!
Létezik a telenornál, feltöltőkártyás internet?
Arra gondolok, hogy X Ft-al feltöltöm a kártyám és akkor X ideig tudok vele netezni.
Van egy Huawei E220 as modemem, így csak a kártya kellene. -
bopeti98
őstag
Bocsi a sok speedtest képért de most megint rendesen belassult a net:
Egy helybe van a laptop, egy millimétert sincs mozdítva aztán így ugrál össze vissza a sebesség. Azért ez elég idegesítő.
-
polonic
félisten
válasz
bopeti98 #15285 üzenetére
Nekem még több idő van hátra. De én is mennék tőlük. Eszméletlen, hogy milyen változtatásokat csináltak. . .
Egyébként persze! Azt, hogy nem korlátoznak, azt mi előfizetők pozitív dolognak tekintjük, köztük én is. De ha mögé nézünk a dolognak, akkor viszont elég szánalmas, hogy ez az új hálózatuk élesítése óta így van és azóta szenvednek a kijavításával.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
Heimdallr75 #15282 üzenetére
Ennek a netnek a szerződésébe nem 0Mbit mert már több mint 1 éve meg van kötve és akkor még nem 0Mbit volt a garantált
-
bopeti98
őstag
válasz
Heimdallr75 #15280 üzenetére
Békéscsabán nincs LTE
Még a DC-HSPA+ is 5 csíkkal nem éri el a 10 Mbitet amúgy nem hinném hogy túl sokan lógnának a cellákon mert éjjel-nappal ilyen lassú és bárhova megyek a városba mindenhol ilyen.
-
M3oH
addikt
válasz
Alex91 #15181 üzenetére
Lattom mas is jart igy
Utana jartam es akkor kiderult a turpissag. Nalam az a ciki, hogy tobbsegben halon kivulit hivok, ez eddig nem volt gond, es 35perc nekem pont megfelelo volt. Erre most 35percert+100Mb netert fizettem 3600ft a megszokott ~2500Ft helyett. ES a szerzodesem meg 2013 marc.ig kot oda. De ha ez igy marad, ugy huzok el, a pannontol 12ev utan,mint a szel. A bonusz szolgaltatasokrol meg ne is beszeljunk, mert egy vicc...
-
bopeti98
őstag
Elég sz@r lett Békéscsabán a hiper
fosnet 42.
98%-os DC-HSPA+-al:Már 1 hete ilyen sz@r.
-
club1
veterán
www.freevoipdeal.com
Amit tudni kell róla:
1., Senki nem garantálja, hogy a kb. 3 hete meglévő árai (1.76 Ft és 0 Ft) azok örökké így lesznek.
2., A hangban kb. 1 másodperces késés van, ezért egyesekkel elég nehéz voip beszélgetni.Telenornál elég hozzá mobil online 100 is, mert ezek egy éve képtelenek a mobilnet csomagjaikat korlátozni.
Az okostelefonon (android, symbian, ios) a mobilevoip szoftvert kell telepíteni és beállítani.
De mint írtam, hívást tudsz kezdeményezni a fenti weblapon is, miután bejelentkeztél a felhasználói neveddel (és van rajta feltöltött összeg). -
fixi
csendes tag
Ha nem nyílvános, akkor megtudhatom a részleteket
-Melyik voipsoftware az
-Minősége milyenVagy telótól függ
-Teló teljesen mindegy igazLényeg, hogy okos legyen
-Nem akarok függni az utam során potyázós nettel. Minimum mekkora net kell neki (Telenornál vagyok)Rendelkezek webbankos mastercarddal. Szóval a pénztöltés nem gond.
-
club1
veterán
Mondjuk speciel én nem egész 2 Ft-ért hívom az összes mobilszámot az országban, és még 115 napig ingyen az összes vezetékest...
Kell hozzá egy bankkártya, amin van 12.4 €-nak megfelelő összeg. Regisztrálsz, majd ezzel feltöltesz egy luxembourgi szolgáltatónál egy számlát. Kell hozzá internet, ami lehet az okostelefonodon (ekkor bárhonnan tudsz voip hívást kezdeményezni ahol van 3G), de elég lehet egy otthoni pc-n vagy egy netkávézóban is a net kapcsolat, merthogy voip hívást egy weblapra bejelentkezve (megadva a hívandó számot és a saját számodat) is tudsz kezdeményezni. -
fixi
csendes tag
Hellósztok!
Elmaradott ember vagyok. Elnézést naívságomért. Kérdéseim a következők. Mi a feltétele a voip telefonálásnak
Úgy hallottam, hogy nagyon olcsón lehet vele telefonálni. Akár 10ft/perc áron. Mennyire éri meg, ha a megfelelő internetcsomag is kell mellé
-
Dusee
őstag
válasz
Heimdallr75 #15263 üzenetére
itt nem is volt
-
M@te
senior tag
válasz
Heimdallr75 #15263 üzenetére
nyugi itt sem működik megint
-
szekfizsolt
senior tag
Itt sincs Telenor 3G...
Budapest, XI. kerület...
-
M@te
senior tag
válasz
Heimdallr75 #15260 üzenetére
a Te álláspontodat osztomna de most már jó
-
M@te
senior tag
Pécsett és környékén totál elment a 3g. azt mondták több bejelentés is volt. kb 1 óra a javítás
-
bopeti98
őstag
-
-
Landsmann
addikt
válasz
bopeti98 #15247 üzenetére
2 hete voltam Romániában buszos kiránduláson. Vodafone és Cosmote szolgáltatók voltak a hegyek között. Az összes "okostelefon" halott volt, 0, azaz NULLA térerőt mutattak, miközben a normál telefonok szépen mutatták a majdnem full térerőt. Viszont a T-Mobile-osok nem tudtak telefonálni, mert nem engedte fel őket a rendszer. Volt térerő, csak éppen nem volt engedéylezett hálózat. Se kártyásoknak, se számlásoknak.
Útközben még tudták használni, de a szálláshelynél már nem.
-
bopeti98
őstag
-
asdf_
veterán
+36201234567 formatum kell
En egyreszt tolnek egy kikapcs bekapcsot (alternativ modszer repulo mod be meg ki), masreszt egy manualis halozatvalasztast es nem az orange-ot valasztani (mar amennyiben ez tarifabeli kulonbseget nem jelent, hogy van egy preferalt partner, meg van a tobbi, a banat tudja, hogy megkulonboztetik-e, kulfoldon soha nem inditok hivast, csak fogadok, szoval nem tudom). -
bopeti98
őstag
Miért nem tudok Romániából telefonálni? A telefon felcsatlakozik az Orange RO hálózatára de hívást az istenért nem tudok indítani.
-
Acheron
őstag
válasz
Landsmann #15228 üzenetére
Komolyabb cégeknél vagy van erre rendszeresített ember, vagy - és ez a gyakoribb - erre szakosodott sajtófigyelő cégeknek adnak megbízást, akik folyamatosan riportolják az "érdekesebb" információkat a megrendelő felé.
Persze megfordulhat itt "magasabb beosztású emberke" is, de azért jellemzően nem azzal töltik az idejüket, hogy fórumokon figyelik az ügyfelek felhörrenéseit(#15231) lugosi: Ehhez csatlakozom...
-
válasz
DeadMeat #15227 üzenetére
Tudod nálam az csak egy dolog, hogy milyen áron adnak készüléket, most akkor +15 ezer vagy +20 ezer, veszek vagy 2 évente telefont (bár újabban már inkább boltban kártyafüggetlent), annyira nem érdekel, ha leosztom 2 évre akkor van vagy havi 800 ft. Maximum. Nekem sokmindenhez a hozzáállásukkal van bajom, ami pont az ellenkezője volt, amikor őket választottuk. Azt éreztem, hogy törődnek az emberrel. Mikor sz.ros kis feltöltős ügyfelük voltam a magán számomon, akkor olyan pozitív visszacsatolások értek, hogy nem hittem el, és mindenkinek meséltem, hogy képzeld, a Pannon (még akkoriban volt) mit csinált, nem működött x szolgáltatásom, felhívtam őket munkába menet előtt. Azt mondták hogy nincs bent az ezzel foglalkozó kolléga, de majd visszahívnak. Tudod úgy voltam vele, hogy persze, majd biztos visszahívnak, és tényleg visszahívtak délelőtt, hogy csak azért hívnak mert most próbáljam, most már beállították és működik. És ez azt eredményezte, hogy amikor munkahelyváltás után olyan pozícióba kerültem, hogy én mondtam meg hogy hol van az előfizetése a cégnek, akkor tarifákat össze sem hasonlítva más szolgáltatókkal vitán felül eldöntött kérdés volt hogy Pannon, emiatt a hozzáállás miatt. Ami hozzáállás akkoriban a céges éveinket is jellemezte. Aztán elromlott valami.
Később elmentem és a céges mellé kötöttem magamnak egy másik előfizetést, de azt másik szolgáltatónál, végül is lényegtelen melyiknél. Annak idején voltam náluk is (sőt igazából már mindegyiknek voltam ügyfele, feltöltősben is és előfizetésesben is, általában átfedéssel mert jellemzően mindig 2 előfizetésem volt). Rácsodálkoztam hogy rengeteg dolog megváltozott a pozitív irányba, ahhoz képest amikor otthagytam őket, tehát hozzám mint ügyfélhez való hozzáállásban felcserélődött a két szolgáltató. És ha megfigyeled, akkor soha egyik szolgáltatóváltásomban sem játszott szerepet sem a készülék, sem a szolgáltatás ára, sokmindenről fingom sincs, hogy mi mennyi. Egyszerűen az érdekel, hogy amikor gondom van velük, vagy valamit elb...szok, akkor hogy állnak hozzám. /Erről van egy rohadt jó sztorim hitelkártyával is de az nagyon off, de kocsit is olyan márkánál vettem, akikre igazából nem gondoltam, csak ők voltak a legnormálisabbak amikor bementem hozzájuk./
Szóval szerintem nem kevés ember és cég van, akik abszolút érzelmek alapján, és nem a racionalitás mentén döntenek, és azokat szerintem elég messze elvadítják maguktól. Amit sajnálok, mert én emlékszem még rájuk, amikor ők voltak a pozitív példa...Elnézést, ha hosszú voltam
-
Dusee
őstag
udv!
van arrol valami hir, hogy az iPhone 5-ot fogja-e forgalmazni a Telenor? -
Landsmann
addikt
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy csak "alátétek" olvasgatják a fórumot. Már csak azért sem, mert jónéhány évvel ezelőtt, egy másik fórumot is olvasgatott a szolgáltató, és éppen arra a fórumra hivatkoztak az egyik dolgozóval szemben, hogy "üzelti titkokat szivárogtatott ki" és felajánlották, hogy azonnali hatállyal felmond és nem fórumozik többet, vagy rendőrségi feljelentést tesznek ellene céges titkos információk nyilvánosságra hozatala miatt. Szóval biztosak lehettek benne, hogy olvassák ezt magasabb beosztású emberkék is.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
lugosi #15218 üzenetére
Igazából meglepődni nincs min, csak kicsit fura a hozzáállás.De felidegesítettem magam, felhívattam magam az üf-el, elmondtam a gondomat, visszahívást igértek, ami meg is történt.Alkudoztam erősen szerencsére be is jött valamilyen szinten.Azt legalábbis elértem, hogy nem az új előfizetőknek kiírt áron akarnak nekem telefont adni.
-
Kösz a segítő szándékot. Üzleti előfizetésben vagyok, de a legrosszabb csomagok egyikében, mert ha jobbat szeretnék akkor önmagában a csomagra is alá kellene írnom 2 évet és én már itt akarom hagyni a szolgáltatót (most a legutolsó készülékhűség leteltét várom).
Alapvetően nem az számít, hogy 25 v30 k a számla, szolgáltatásbeli és sajnos hozzáállásbeli problémáim vannak a szolgáltatóval, konkrétan meggyűlöltem őket. -
Prien
addikt
válasz
Landsmann #15223 üzenetére
Attól tartok, hogy inkább kíváncsiságból olvassák és nem is a vezetőség, inkább csak az ügyfélszolgálatosok, akik semmit nem tudnak tenni pl.a (számunkra) kedvezőtlen feltételekkel...max.azt mondanák, írj egy e-mailt a panaszoddal...
Ha a norvég központból olvasgatnák google fordítóval, vajon mit szólnának?
Meg sajnos mi, fórumozók , eléggé kis rétegét képviseljük a teljes előfizető tábornak. De attól még azok is gondolkozhatnak hozzánk hasonlóan, akik nem fórumoznak és nem facebookoznak... -
Landsmann
addikt
A másik meg a hűségidő vállalással vásárolt "kedvezményes" készülékár. Nem értem mi lehet abban kedvezményes, ha ugyanannyiba, vagy ne adj isten, többe kerül a szolgáltatónál függően egy telefon, mint máshol gyári függetlenként. Talán a független fortgalmazói ár és a szolgáltató által nyújtott készülékár közötti külömbség lenne jogos, ha fizettetni akarják. De a jelenlegi gyakorlat enyhén szólva is viccces. Nem adják olcsóbban, de azért 1-2 év rabsággal magukhoz kötik az előfizetőt. Azért ezen elgondolkodhatna a Telenor, ha már úgyis olvasgatják a fórumot. Bár tökmindegy, amíg a jelenlegi gyakorlatban mindig vannak, akik így vesznek készüléket, addig miért is változtatnának bármit?
-
BéHGT
senior tag
-
BéHGT
senior tag
válasz
lugosi #15218 üzenetére
Mennyi az alap havidíjad? Miért nem mész át nagyobba? Talán a kicsit kedvezőbb percdíjak csökkentenék a számlád...
Nekem most olyan 16-18 körül van a T-s számlám, és ebbe már benne van a Családbarát kedvezmény, ami 1067Ft/szám , és havi 100 órát beszélhetünk hívószámonként... Persze ha sok emberrel beszélsz, az sem helyettesítené, bár 5 embert meglehet hívni a "csoportba". -
válasz
DeadMeat #15209 üzenetére
Ne csodálkozz, nekem olyan havi 30k körül vannak a számláim, a következő ajánlatokat kapom: 5k kedvezmény készülékvásárlásnál, havi 25 perc ingyen beszélgetés. Nos ez utóbbi az általam elbeszélt mennyiséghez képest kerekítési hiba, lepkefing a tornádóban. No nekem ilyen király bónusz ajánlatokat nyomnak, köszike. Én is a hűség leteltét várom.
-
Alex91
félisten
Es ezt a 60-40%-ot hogyan szamoljak ki? Mert nem sikerult eligazodnom a szamlan...
-
BéHGT
senior tag
válasz
Acheron #15204 üzenetére
De mondom, nekem azóta elérhető... Pontosan nem tudom mióta, de 2010 december 14.-én vagy 15.-én vettem az új előfizetésemet, és nem olyan régóta elérhető... Lehet, hogy pont lejárt a 18 hónap.
Haverom is úgy hozta ki az S III-at, hogy 50-ért vette, és valami 12K-s csomagot írt alá 12 hónapra. Közben a Pannon GSM óta ott van, mindig időben fizet mindent. Nem tudom, miért nem tudnak ilyeneknek kedvezményt adni... Igaz, én csak 2 éve leszek a Telenornál most decemberben, de mondom is vissza. Na, nem mintha a T-nél sokkal többet érne eddig az Aranykártyám...
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #15202 üzenetére
Pontosan. Pont ezt írtam én is pár hete. Lehet, hogy trükk volt a dologban, ahogy te is írod.
-
Prien
addikt
válasz
Landsmann #15201 üzenetére
Csak ugye azért van részükről marha jól kitalálva ez az Ászf módosítás,mert ha készüléket is vett az ügyfél az előfizuhoz, akkor aztán végképp azt módosíthatnak,amit akarnak. Márpedig az ügyfelek 99%-a vesz készüléket is a hűséghez, abban a hitben,hogy nyert pár ezer ft-ot. Én is így vettem az SGS II-est tavaly Júniusban 44990 ft-ért mindössze. Bedőltem. Nem gondoltam volna,hogy utána így módosítgatnak. A megvett készülék miatt pedig nem lehet felmondani kötbér nélkül.
Szóval hűséget soha többé nem írok alá, tanuló pénz megvolt. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Acheron #15208 üzenetére
Megmondom neked őszintén idén jó, ha 10 smst küldtem.Kitörölhetem az ilyen bónuszokkal a picsámat, már bocsánat.A 4 hónapig bónusz 20 perc sem érdekel, sem a többi lehetőség, mert nem érnek semmit.Vennék tőlük telefont, maradnék is a szolgáltatónál, de hogy a független telefon árán felül vásároljak készüléket, úgy, hogy 2 évig csomagot sem válthatok, le el sem hagyhatom őket, nem igazán nyerő.... Valahogy nem így képzelem el a régi ügyfelek megtartását... Ebből úgy néz ki számhordozás lesz..
-
Acheron
őstag
válasz
DeadMeat #15207 üzenetére
Egy eladó mondta ezt az egyik boltjukban, amikor effelől érdeklődtem. Nem értette, miért nézek rá furán...
Persze vannak ezen kívül akciós SMS -ek is, amire beválthatod a bónuszod.
De a készülékeket nem adják olcsóbban csak azért, mert tizen éve bizonyítod, hogy megbízható előfizető vagy. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Acheron #15206 üzenetére
Ennyi? Ez azért kicsit vicces.Igaz, hogy a jelenlegi csomagom S kategóriás, de amikor kötöttem, ez még bőven M volt. HAvi számlám 7-8k átlagban, 6 éve vettem náluk igénybe utoljára a bónusz "hüjeséget"... Cserébe megtarthatom a számom 2 év hűségért és 2 év tarifamegtartásért.. Vicces.
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
Hogy van ez a Bónusz program most a Telenornál?Mert a netshopban nézem a számomra kidobott lehetőségeket, ott a telefonokat forintra annyiért írja ki nekem, mintha új előfizetéssel vennék.10 éve vagyok előfizető ezen a számon, költök is eleget, időben is fizetek, késésem sem volt még, még sincs egy dekányi kedvezményem se?
-
Acheron
őstag
Ez a bónusz menü nagy misztérium, valószínűlleg a Telenornak is. Hol megy, hol nem. Nálam már két hónapja nem, pedig közben a hűségem is lejárt (bár bónuszra már 18 hónap után is jogosult vagy, ha jól tudom, nem kell megvárni a 2 évet) Mindenesetre ahogy a korábban szólók is írták, ez a bónusz nem bónusz, így mindegy is, hogy elérhető -e, avagy nem.
-
Landsmann
addikt
válasz
alba-regia #15202 üzenetére
Én ezt a verziót már felvetettem vagy másfél hete.
-
alba-regia
aktív tag
Lehet, hogy ez az egyhónapnyi számlakésés sem a kiváló rendszerfrissítés, hanem beállítás eredménye... Ugyanis így később szembesülnek azok az ügyfelek a magasabb számláikkal, akik nem olvassák havonta kétszer az ÁSZF módosításokat.
Így gyakorlatilag nem egy, hanem két hónap használat után, nagyobb forgalmat generálva kezdenek el - egyébként papírforma szerint - jogtalanul reklamálni az "elégedett" ügyfelek.
-
Landsmann
addikt
válasz
gabyka #15193 üzenetére
Na, hát ezért nem ért semmit az SMS. Csak ÁSZF-re hivatkoztak. Most meddig tartott volna pár szóban leírni emellett, hogy emelkednek a percdíjak, bevezetik a kapcsolási díjat és megosztják a hívásirányokat? Körülbelül ennyit kellett volna még belerakni. Ne adj isten, az ÁSZF módosítás pontos linkjét. Jó, én tudom hol találom a honlapon, de van aki azt sem tudja, mi az az ÁSZF. Én olvastam a változásokat, azért is léptem időbe. Július 11-én lett volna a számlazárásom, de 9-én váltottam kártyásra, ha már a Telenor nem ismeri a tört havi számlázás intézményét. Továbbra is azt tartom, hogy azok az SMS-ek semmit nem érnek. Mivel törvény kötelezi őket a közlésre, (arra nem, hogy a konkrét változásokról értesítsék az előfizetőket) így tökéletesen megfelel nekik az összezsúfolt rövid kis SMS, amiből a többség semmit sem ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest