- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
lugosi #15218 üzenetére
Igazából meglepődni nincs min, csak kicsit fura a hozzáállás.De felidegesítettem magam, felhívattam magam az üf-el, elmondtam a gondomat, visszahívást igértek, ami meg is történt.Alkudoztam erősen szerencsére be is jött valamilyen szinten.Azt legalábbis elértem, hogy nem az új előfizetőknek kiírt áron akarnak nekem telefont adni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Acheron #15208 üzenetére
Megmondom neked őszintén idén jó, ha 10 smst küldtem.Kitörölhetem az ilyen bónuszokkal a picsámat, már bocsánat.A 4 hónapig bónusz 20 perc sem érdekel, sem a többi lehetőség, mert nem érnek semmit.Vennék tőlük telefont, maradnék is a szolgáltatónál, de hogy a független telefon árán felül vásároljak készüléket, úgy, hogy 2 évig csomagot sem válthatok, le el sem hagyhatom őket, nem igazán nyerő.... Valahogy nem így képzelem el a régi ügyfelek megtartását... Ebből úgy néz ki számhordozás lesz..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Acheron #15206 üzenetére
Ennyi? Ez azért kicsit vicces.Igaz, hogy a jelenlegi csomagom S kategóriás, de amikor kötöttem, ez még bőven M volt. HAvi számlám 7-8k átlagban, 6 éve vettem náluk igénybe utoljára a bónusz "hüjeséget"... Cserébe megtarthatom a számom 2 év hűségért és 2 év tarifamegtartásért.. Vicces.
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
Hogy van ez a Bónusz program most a Telenornál?Mert a netshopban nézem a számomra kidobott lehetőségeket, ott a telefonokat forintra annyiért írja ki nekem, mintha új előfizetéssel vennék.10 éve vagyok előfizető ezen a számon, költök is eleget, időben is fizetek, késésem sem volt még, még sincs egy dekányi kedvezményem se?
-
DeadMeat
nagyúr
Azt hiszem lesz egy kis garanciális problémám a nemrégen vett mobilommal.Konkrétan szerintem hamar lemerül.Egy spica a konkrét készüék,16. hoztam el.Feltöltöttem rendesen (nem,nem volt rajta a töltőn 12 órán át kikapcsolva,eddig sem csináltam,gondom nem volt belőle,nameg litiumos aksinak minek... )Szóval teljes töltés után levéve a töltőröl pár perc múlva 90% az akku,fél óra,óra mulva 80% és igy tovább.Minden progit kilőve szintén.
Kérdésem az,hogyan működik a garancia ügyintézés?Beadom,bevizsgálják,aztánközlik,hogy nincs vele gond?Az nem baj,hogy egy fél napalatt leeszi az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest