- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Kolondrum #17199 üzenetére
Lehet, hogy jobban jártál volna a Praktikum+Mobil Online 100, 500 MB-al.
Nekem sok a 8k havidíj.
Egyébként számlás előfizetésről, hogy lehet Praktikumra váltani? Úgy emlékszem, hogy "lefele" nem megy a csomagváltás. Azért remélem nem kell először átmenni a T-Mobile-hoz, majd vissza a Telenorhoz. -
asdf_
veterán
válasz
Gedeon31 #17196 üzenetére
Lehet hetfon is, de a legtutibb a mult heten lett volna, mert felmondani min 8 napos hataridovel lehet, ergo akar hetfon akar kedden mondod fel, mivel naluk nincs torthavidij, igy mivel kevesebb mint 8 nap van hatra a fordulonapig garantaltan bebuksz egyhavi elofizetesi dijat, mivel most kedden meg elo lesz az elofizetesed. Ha van mire lebeszelni, lehet hogy erdemes lenne megcsusztatni a felmondast es december 26-i datummal felmondani minimalizalva a vesztesegeket (feltetelezve persze, hogy a szamlazarasi idopontod is 26-an van nem csak a szerzodeskotes tortent akkor).
-
Gedeon31
addikt
2010.november 26.-án vett előfizetés hétfőn lesz 2 éve lejár , már hétfőn lemondhatom vagy csak következő napon kedden tudom ezt megtenni?
-
válasz
pinnacle #17194 üzenetére
Mire nem elég nektek pl egy smart4 + 800mega net? Van aki ennyit dumál? Én mióta smart4-es vagyok mindenkit hívok, kinyomom és visszahívom mert annyira nem tudom hova *****m el a havidíjat. Az opera mini is kiváló képmegjelenítésen van + youtubeozok. Így sem fog betelni a keret.
-
-
Gedeon31
addikt
Most látom a Telenornál is van black friday ,de nálam nem tölti be.
-
polonic
félisten
Ezt láttátok?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #17089 üzenetére
Megkérdeztem a Telenortól. Ezt válaszolták.
"A jelenlegi tarifacsomagjaink közül (az ÁSZF ben foglaltak alapján) a most bevezetett Smarttarifa és Smarttarifa Extra csomagjainkban már nincs lehetőség a voip alapú internet forgalom bonyolítására. A korábban bevezetett tarifacsomagokban ezen forgalmak nincsenek korlátozva." -
Varoz
addikt
Üdv!
Vállalati előfizetéssel lehet olyat csinálni, hogy egy adott telefonszámot ingyen hívhassak? Mit tudom én pl. havi 500 pénzért pluszban.
-
BéHGT
senior tag
válasz
#65007616 #17184 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon átvennék, persze még nem próbálkoztam ezzel!
Még van hátra 12-13 hónap, többe jön ki, mint 20.000 Ft, persze nem egy összegben. Bár a párom most használja, de az eltelt 1 évből 8-9 hónap állt, semmit nem forgalmaztam vele, hiszen a polcon volt.
Még meglátom mit csinálok vele. -
törölt tag
Üdv.1GB netem van a telo 550 MB mért a szolgáltató pedig küldte az sms-t,hogy kevesebb mint 20% maradt.250MB körülit nem hiszem,hogy tévedne a telo.
-
BéHGT
senior tag
Milyen áron mondható vissza egy tavaly decemberben 2 évre megkötött Hipernet 5 tarifa? A szerződésben nem találok kötbért...
-
asdf_
veterán
válasz
darvinya #17180 üzenetére
Senki fejehez nem szoritottak fegyvert, hogy bemutatotermet nyisson a pannon partnerekent. Ha egyszer az aszf szerint nekem jogom van ott felmondani a szerzodesemet, akkor jogom van. Ennyi. Ahhoz, hogy ezert ki mennyi penzt kap/nem kap, mocskosul semmi kozom, MVP.
A peldadat meg nem is ertem. -
Varszegig
veterán
válasz
darvinya #17180 üzenetére
Szerintem amíg nem fizet, addig nincs megszüntetés. Az alvállalkozó nem visel semmilyen anyagi felelősséget. Ha tartozás van, nem szünteti meg, és kész.
Az ÁSZF-et meg azért írják, hogy bertsa az ügyfél, és a szolgáltató is. A belső szabályok nem írják fell az ÁSZF-et. -
darvinya
titán
válasz
Varszegig #17178 üzenetére
Oké igaz.
De mi van akkor, ha egy megszüntetett előfizetés összeggel előfizetned kell.
Azaz mit üzletkötő te megelőlegezed azt a számlát amit a megszüntetőnek kellene fizetni.
Mert bizony nem minden járkál több gurigával és medzsoval.Kíváncsi lennék te mennyire engednéd ezt, ha te fizudból menne és a hó végen még te fizetnél, nemhogy pénzt kapnál.
Biztos szívesen fizetsz.
Ez a jutalékos rendszer átka.
-
Vangelis
félisten
válasz
alba-regia #17177 üzenetére
Ez a szokás náluk!
féreg banda.
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #17177 üzenetére
Ezt már egyszer megvitattuk, ÁSZF szerint van joguk felmondáskor is.
-
csab2
veterán
Online-on lemondtam a Deezer-t még tegnap. Még mindig él az előfizetésem, most is hallgatom a deezer.com-on a fiókomba begyűjtött zenéket. Mikor szüntetik meg? Van erről valakinek tapasztalata?
A szolgáltatás egyébként tetszik, csak a telefonszámomra mondtam vissza. Venni fogok egy Hypernet Active csomagot és ahhoz újra meg fogom rendelni. -
Vangelis
félisten
válasz
Kolondrum #17172 üzenetére
Szerintem simán az van, hogy csak az új előfizetések után kapnak a partnerek jutalékot.
Az egyéb papírmunkák után nem. Így le sem szarják az embert.Max ha pénzt fizetsz be a számládra az még elveszik (mert abból is kapnak jutalékot)
De minden egyéb el van felejtve.
Nekem is amikor meg akartam szüntetni az előfizetésemet.
Bementem és kérték a telefonszámomat.
Ok kód stb...
Hölgy: Nah akkor nézzük milyen kedvezménnyel hosszabbíthatok!
- Én csak szeretném befizetni a számlámat mert meg akarom szüntetni az előfizetés!
Rendben akkor kérem a összeget és viszlát! 1220 -at hívjam. (de nem írom le megint a kálváriámat
... addig voltam jó amíg láttak bennem még lehetőséget.Ennyit tudnak.
Amikor vodánál mondtam le ott helyben megcsináltunk mindent.. igaz akkor is kellett beszélni a 1270 el, de azt ők ott lerendezték.
egy trágya ez a telenyomor!
-
válasz
IT_Jedi #17171 üzenetére
Itt ugyan ez van, élőben csak telefonvásárlás meg minden ami azzal jár, hogy te pénzt hagyjál ott. Keményen érződik, hogy addig vagy jó még pénzt akarsz otthagyni, de amint valami gondod van azonnal megnehezül az ügyintézés. Én eddig a telenorral olyan viszonyban voltam, hogy havonta kari feltölt és kifújt, nem is nagyon telefonáltam, de mióta előfizus lettem hááát rálátok a dolgokra. Az fix, hogy van mit fejlődniük!
-
Berobogtam a telenorhoz személyesen. Gyerekek, ott nem tudtak segíteni nekem, lényegében eddig semmiben nem tudtak, ÜSZ. Hát felhívtam, pikk pakk ment a dolog és az van, hogy ez a kavar a részlet és a havidíj dátuma körül eltart majd 3 hónapig amikor is lesz lehetőségem ezeket módosítani és szinte napra pontosan akkorra beállítani amikorra akarom.
-
mclaren777
senior tag
Egy (bontatlan) djuice SIM-ről hogyan lehet kideríteni, hogy pontosan melyik díjcsomag aktív rajta?
-
jbl
senior tag
-
asdf_
veterán
Mondjuk az ember ugy gondolna, ha mar szabadonvalasztott, mibe fajna a bemutatoteremben az uzletkotonek _elore_ megkerdezni az ugyfeltol, hogy a rendszer ezt dobta, megfelel-e ez neki szamlazarasi idopontnak (figyelembe veve azt, hogy szamlazaras utan x nappal van a fizetesi hatarido)? Ott egyetlen kerdes, es pikkpakk el lehet intezni, utolag meg szopik vele az ugyfel is meg a szolgaltato is tokfoloslegesen.
-
Melack
veterán
válasz
Kolondrum #17153 üzenetére
Nekem anno 18 volt a számlazárás, de 14-én indítottam el az átírást (mondván 2-3 nap kell neki). De már aznap sikeresen megtörtént, így most 14-e a fordulóm.
(#17155) SymbianOS: ha a boltban rákérdezel, akkor ott azonnal meg tudták volna mondani neked, hogy mikor lesz így a számlazárásod.
-
club1
veterán
válasz
Kolondrum #17147 üzenetére
A Trénél meg a Telenyomornál nem elseje a számlaforduló, hanem egy adott nap. Valószínűleg ez ma-holnap környékén lehet nálad, ha 4.-e a fizetési határidő.
Ja, 19.-e.
Valami rémlik, hogy lehet kérni a megváltoztatását a fordulónapnak, bár nem tennék rá sokat, hogy pont ennél a cégnél is lehet, és hogy nem kerül semmibe a változtatás... -
Beaktiváltam a netes felületemet és olyat láttam amit nem hittem el!!
Számlaszám Számla végösszege Kelte Fizetési határidő Számla típusa Megtekintés / Letöltés Részletezés
xxxxxxxxxxxx 5833 Ft 2012.11.19 2012.12.04 Első számla EZ MÉG NINCS
xxxxxxxxxxxx 29994 Ft 2012.11.15 2012.11.15 Kezdőrészlet számla KiegyenlítettDe nem erről volt szó! M i az, hogy 4.-éig ki kell egyenlíteni? nem a havidíjjal együtt ami 15? Mert a kettő dátum között van a fizetésem! Ez biztosan csak vicc!
-
Vangelis
félisten
válasz
Kolondrum #17143 üzenetére
Hát nem tudom.
Legutóbb a vodánál kellett szerződést felmondanom. Ott ők felhívtak a 1270 et és megvárták amíg a kapcsolat létrejön az ügyfélszolgálatossal és aztán átadták a kagylót.T mobilnál se volt még olyan, hogy elküldtek volna bármi indokkal. Pedig ott se vettem mindig mobilt.
-
club1
veterán
válasz
flame654 #17135 üzenetére
http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/szamlas-elofizetok
Írd le a problémádat, és kérd, hogy méltányosságból cseréljenek. Hangsúlyozd ki, hogy a készülék rendeltetésszerűen nem használható (már ha tényleg így van).
Amúgy pedig jogilag még 10 szervizes javítás után sincs lehetőséged arra, hogy kötelezően cseréljenek, vagy pénzt térítsenek vissza (ilyen garanciális szabályok 2003-ban megszűntek, kivéve a vásárlástól számított első 3 munkanapot). -
flame654
csendes tag
Üdv!
Ma voltam egy Telenoros üzletbe, mivel a telefonom annak ellenére, hogy már 2x volt szervizbe ugyanazt a hibát produkálja és szeretném garanciába lecserélni egy másik készülékre. Az ott dolgozó hölgy azt mondat, hogy írnom kell a Telenornak valami kérelmet, és ha ők engedélyezik akkor tudok csak telefont cserélni. Azt is mondta, hogy a Telenor honlapján az ügyintézés menüpontba találom a kitöltendő űrlapot, de én ezt sehol sem látom. Ha valaki be tudná nekem linkelni azt nagyon megköszönném.És még egy kérdés: pénz visszafizetésről lehet szó ebben az esetben?
-
csab2
veterán
Arról van-e valakinek infója, hogy a Hypernet tarifacsomagok esetében le van-e tiltva a Skype?
-
kapi12
tag
Webshopba vennék telót elvileg vehetek igaz nem járt még le a 2 év(tarifahűségem nincs már) de már csak 2 hónap van vissza, de online nem engedi a rendszer kiválasztani a saját számomat csak egy újat. Nem tudjátok miért van ez vagy, hogy tudom a saját számomat kiválasztani?
-
válasz
IT_Jedi #17121 üzenetére
Jut eszembe rólad, bónuszprogram....
Siemens C30-assal kezdtem jó régen, gondolhatjátok, azóta a fő számom a 20-as és havi legalább 4500ft volt rátöltve az utóbbi kb 8 évben. Volt olyan szolgáltatás amit csak azért szakítottunk meg mert változott amúgy laza 5éves lenne. Mondom magamnak: Symbi biztosan occcsón odaadják a 808-at nézzünk rá. Be is léptem, bónusz stb, jeeeeee sim nélkül drágábban kaptam volna meg mint gsm boltban. Arról nem is beszélve, hogy én soha egyszer nem kaptam ajándék 20percet meg boldog kari üzit meg semmit, egy deka üzit, csak az ÁFSZ változást, sőt amikor átváltottam előfizura a rendszer nem is tudott rólam, úgy kellett létrehozni. Ennyit a bónuszról! -
Vangelis
félisten
A online felület megint nem jó?
-
geckowize
őstag
Vkinek nincs elmentve Call Meter 3G-hez szabály a dpi flotta tarifaihoz?
-
törölt tag
Az elmúlt hetekben a következő településeken lett LTE lefedettség: Balatonfüred, Barcs, Biatorbágy, Budakalász, Budaörs, Érd, Füzesabony, Nyíregyháza, Piliscsaba, Sándorfalva, Sátoraljaújhely, Siófok, Szentgotthárd, Vác, Veszprém.
Ha figyelitek, kezdenek jönni a nagyobb városok.
-
törölt tag
Újabb "LTE települések": Nyíregyháza, Érd
-
khorvat
senior tag
válasz
szabonagyur #17115 üzenetére
Nálam az online felületen most van egy aktív mobil online 100mb megrendelve 999Ft havidíjjal.
Megrendelhető szolgáltatások között pedig:
Klikk szolgáltatás Egyszeri díj: 0 Ft Havidíj: 0 FtEz most azért 0Ft mert aktív a mobil online? Ha visszamondom MO-t a KLIKK se lenne ingyen?
Korábban volt már 3 hónapig ingyen klikkem utánna bonusz programban 2 hónap ingyen mobil online 100mb most fizetek érte először de lehet megint ugrálni kéne vissza klikk-re annál is inkább mert nekem a MO 100mb-nál is megy már a forgalommérés!
-
szabonagyur
félisten
-
geckowize
őstag
Hali! A Telenor Klikk és a Mobil Online 100 MB mobilnet csomag között van különbség?
-
törölt tag
Csendben a Telenor új településeket fedett le LTE-vel: Füzesabonyt, Sátoraljaújhelyet, és Szentgotthárdot.
-
csab2
veterán
-
LEGIOX
tag
válasz
nggabi #17100 üzenetére
Lehet, én csak azt tudom hogy két előfizetésem van, egy voda és egy telenor. Ahol én járok, ott a vodának mindenhol van térereje, a telenor pedig egyik percről a másikra egy csomó helyen elment. Egyébként különösebben nem érdekel, mert DPI-m van, és ingyenhívásnak ne nézd a minőségét
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged