-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
randras_83 #49609 üzenetére
Igen, a kifinomult érvelésnek és az objektív látásmódnak köztudottan kedvez az alkohol!
Egyébként azt én sem értem, hogy egy D3500-ból miért kellett kispórolni az érintésre érzékeny kijelzőt, vagy épp a D780-ból a portré markolat csatlakoztatásának lehetőségét. Kiváltképp utóbbira nem látok magyarázatot, és nekem ez például egy erős ellenérv volt (a nyilvánvalóan elkúrt ár mellett). Egy olcsó gépnek sok mindent elnéz az ember, de a D780 azért nem az a kategória. Aztán meg lesnek, hogy miért nem veszik és viszik, mikor egyrészt MILC árban mozog, másrészt ha valami indokolja a nagyobb méretet, az épp a fogás kényelme, ennek meg ugye adtak egy fülest. F*ck logic.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest