- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
randras_83 #49609 üzenetére
Igen, a kifinomult érvelésnek és az objektív látásmódnak köztudottan kedvez az alkohol!
Egyébként azt én sem értem, hogy egy D3500-ból miért kellett kispórolni az érintésre érzékeny kijelzőt, vagy épp a D780-ból a portré markolat csatlakoztatásának lehetőségét. Kiváltképp utóbbira nem látok magyarázatot, és nekem ez például egy erős ellenérv volt (a nyilvánvalóan elkúrt ár mellett). Egy olcsó gépnek sok mindent elnéz az ember, de a D780 azért nem az a kategória. Aztán meg lesnek, hogy miért nem veszik és viszik, mikor egyrészt MILC árban mozog, másrészt ha valami indokolja a nagyobb méretet, az épp a fogás kényelme, ennek meg ugye adtak egy fülest. F*ck logic.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged