Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Én csak annyit mondanék, hogy masfel métert zuhant ma egy obim, én majdnem idegösszeroppanást kaptam ott rögtön, es úgy tűnik semmi baja. Se egy törés a műanyagon, se egy karcolás az üvegen, af megy. Elég strapabíró a DSLR rendszer is ahhoz, h kirándulgasson vele az ember meg tudomisén.
-
Freddy76
addikt
válasz
Deadzone41 #17560 üzenetére
Végre egy értelmes kérdés ebben a szarviharban, úgyhogy gyorsan válaszolok is rá: fogalmam sincs.
-
Deadzone41
őstag
kezem közé került egy d7000 pixel markolat, és egy photix akksi. az utángyártott akksi magától merül a vázban, mikor nem is az van kiválasztva elsődleges energia forrásnak. ha felcserélem őket, akkor nincs gond. szerintetek az akksi szar, vagy a markolat?
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #17523 üzenetére
a d7k nagyon bírta! vizet-párát-havat-jeget mindent.
na jó sivatagban nem használtam még, viszont nem félnék tőle...mondjuk egy zoom obi nem a legszerencsésebb oda, de ettől függetlenül ne fossál bírják ezek...én szívfájdalom nélkül használnám esőben/viharban minden extra védelem nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest