Hirdetés
- OLED TV topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Notebook hibák
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
dabgergo
őstag
válasz eastsider #32240 üzenetére
Ja értem, csak ezzel az ba baj h én a RAW-okat feldolgozás után át szoktam másolni egy háttértárolóra, de ha nincs mellette ez a fájl akkor ugye csak a nyers fájl megy. Nem lehet vhogy a fájlok mellé másolni az aktuális .lrcat-ot vagy ezt ti h szoktátok megcsinálni?
-
-
Real_Necro
veterán
válasz eastsider #33357 üzenetére
Én is gondolkodtam a lenti Dell monitoron, de végül még nem cseréltem, inkább berendeltem egyet ide céghez, így most már egy ideje nyüstölöm.
Elég nagy változást nyújtott TN panelhoz képest, de valahogy nem kerek teljesen a dolog. Látva a 100ezres használt kategóriában lévő S-IPS vagy S-PVA paneles monitorokat már nem vágyom egy ilyenre otthon. Persze a mostani 17"-os sulinetest bőven lekörözné egy ilyen is.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
gab.m
senior tag
válasz eastsider #33420 üzenetére
Én most kezdtem el "filmezni". Ma fogom bevinni az első tekercseket előhivatni, kíváncsi vagyok az eredményekre. A 12-24et hány mm-en használtad, hogy ne vignettáljon nagyon? Nekem is ilyen obim van, csak Tokinából, ezért kérdezem.
Most jött meg a múlt héten ebayen vett orosz távmérős gépezetem, Fed 5b. Nagyon komoly kis masina, súlyra szerintem a D200 környékén van, masszív felépítés, gyönyörű váz, teljesen mechanikus. Nincs benne fénymérés, ez az egyetlen fájó pont, de valahogy megoldom. A rangefinder mechanika meg fantasztikus, el nem tudtam képzelni, hogy ez hogy működik, de szinte beleszerettem. Ennek egy kicsi sötét keresője van, de így is teljesen használható. Kezdem megérteni a Leicásokat, annak ellenére, hogy így is pofátlanul magasnak tartom az áraikat. Na off befejezve, köszönöm a figyelmet..-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
gab.m
senior tag
válasz eastsider #33423 üzenetére
Az vitt rá, hogy ki akartam próbálni egy rangefinderes gépet, és egyik este ebayen megnéztem a mindjárt lezáruló aukciókat. Erről korrekt képek voltak (tényleg tökéletes, egy karc sincs rajta), és az eladó letesztelte, valamint ő is korrekt volt, értett a dolgokhoz, nem mellesleg egy felvidéki honfitársunk . 25 dollár volt + szállítás... nekem ennyit megért, a fénymérő kérdést majd valahogy megoldom.
Más: tudnátok ajánlani valamilyen olcsó fénymérőt, egyrészt a fentebb említett hiányosság miatt, másrészt amit tudnék használni a vakuk jó beállításához? Ebay-en nézegettem, és ilyen régi analóg fénymérőket egész jó áron is lehet találni. Ezek mennyire jók? Esetleg ezek közül tudna valaki ajánlani?-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
törölt tag
válasz eastsider #33694 üzenetére
Hirdesd az Apróban 2x ennyiért. Meglátod, elviszik.
Tapasztalat az, hogy műszaki cikket vásárló ember, aki újságot lapoz - dilettáns a témában és nem ismeri azon fogalmakat, hogy eBay vagy Argep.hu vagy hasonlók.Itt elég nyomott áron fogod eladni. Újságban bármennyiért
Amúgy vinném, csak gyűjtök üvegre..[ Szerkesztve ]
-
-
aleister
veterán
válasz eastsider #34287 üzenetére
Szerintem konkrétan azoknak készülhetett ez a modell, akik egy másodlagos vakut keresnek a rendszervakujuk mellé. Esetleg, ha tudja a vázad commander módban a TTL-t, használhatod azzal is, miközben az előbbivel csak derítesz szemből.
A Zéé
Így van. No meg, amiről itt is volt szó, hogy a valós kulcsszám a közzétett alatt van.
Ahogy nézem a 690 sem teljes értékű. Nem tudja wireless a TTL-t.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
A Zéé
addikt
válasz eastsider #34309 üzenetére
hát igen, én is ezen agyalok most. Bár még van időm, mert nem kaptam meg a pénzem, talán jövő héten
Próbáltam utána nézni, de nem írtak túl jókat a Meike vakukról abban a pár cikkben, amit megtaláltam. Zoomfej egyből tönkrement, vagy nem is villant el sose, vagy szarul összeszerelt darab volt becsomagolva, hasonlókJust a simple Lineman...
-
m3ss
veterán
válasz eastsider #34911 üzenetére
ez amugy jo nehez kerdes lehet ar / teljesitmenyben. ha mar nem nagyon lesz mire kolteni (fotoscuccok teren) akkor valszeg lecserelem egy g-re, jo lenne mindig 1.8-on hasznalni. de addig elvagyok ezzel.
meg sokszor annyira kicsi az az 1.8-as dof, hogy amugy sem art rekeszelni...mostanaban fotoztam rohangalo csivavakolykoket es annak ellenre hogy nagyon gyorsan fokuszal az 50-es, 2.2 korul rendszeresen kimozdultak a dofbol. szoval kozelre, kb crop nelkuli "portrekra" sokszor amugy sem art a 2.8 en azt tapasztalom. na meg hiaba jobb a hattermosas ha kuka a kep a dof miatt.
sztem ha talalsz 25korul nem jarsz rosszul ezzel sem...de 30-ert nem vennek.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
L4mie
veterán
válasz eastsider #35582 üzenetére
Nekem nem érné meg :] csóringer vagyok épp....
De mivel nincs motoros vázam, ezért p csak a G játszik majd
szombaton néztem a D-t az is bejött
ilyen cicát lőttem vele meg az utána lévő bogyót[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest