- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
törölt tag
Uffh hát nekem 1.8-on simán kimászik már az alany a focus plane-ből és csoki, elég csak ha a széken ülve kicsit megrázza a haját vagy felnevet kicsit hátra-előre dőlve testével és újra a kamerába néz, máris kimehet belőle és csókolom. De nem feltétlen. Jó mozdulatlan a modelled vagy mákod van
de nem életbiztosítás ez a módszer 1.8-on.
Legalábbis én nem szeretem azt, amikor csinálok egy képet az illetőről, egészalakosat vagy félalakosat és nem látszik 1-2 hajszálere a szemében, vagy a csillogásnak nincs meg az "éle". De én is lehetek béna, hogy újrakomp-kor elmászok (még ha nem is lépek arrébb). Szóval én fókuszpontozok inkább. Mondjuk az 1.8 ritka, általában rekeszelem 2.8-ra, néha 4-re, ha elég a bokeh és van fény is elég, mert itt a legjobb az obi.
Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged