Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
törölt tag
Uffh hát nekem 1.8-on simán kimászik már az alany a focus plane-ből és csoki, elég csak ha a széken ülve kicsit megrázza a haját vagy felnevet kicsit hátra-előre dőlve testével és újra a kamerába néz, máris kimehet belőle és csókolom. De nem feltétlen. Jó mozdulatlan a modelled vagy mákod van
de nem életbiztosítás ez a módszer 1.8-on.
Legalábbis én nem szeretem azt, amikor csinálok egy képet az illetőről, egészalakosat vagy félalakosat és nem látszik 1-2 hajszálere a szemében, vagy a csillogásnak nincs meg az "éle". De én is lehetek béna, hogy újrakomp-kor elmászok (még ha nem is lépek arrébb). Szóval én fókuszpontozok inkább. Mondjuk az 1.8 ritka, általában rekeszelem 2.8-ra, néha 4-re, ha elég a bokeh és van fény is elég, mert itt a legjobb az obi.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest