Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Amint a másik topikban írtam, a "rendes" munkám mellett sokat dolgozom lakodalmakban ceremóniamesterként, és mindig figyelem a fotósokat (sőt, az ifjú párokat mindig győzködöm, hogy jó fotóst keressenek). Számos igen jó fotóssal dolgoztam együtt. Mindig lenyűgözött az az élesség, az a képminőség, amit ezek a fotósok ezekkel a gépekkel tudnak. Persze a d3100 sehol sincs ehhez képest (sok fotós több millió forintot cipel a vállán), és én sem vagyok sehol ezekhez a fotósokhoz képest, de mégis...
Már hosszú ideje "kitörtem" a digitális fotózás mennyiségi csapdájából. Nem ész nélkül kattintgatunk, még egy élménydús nyaralásról sem jön haza 300-nál több kép, és a képeket aszerint csináljuk, hogy milyen lesz albumban. Mindig előhívunk ugyanis 20-50 képet, ami hagyományos albumba kerül.
Szeretnék egyszer igazán jó képeket, és lehet, hogy majd el fogok kezdeni utómunkázni az albumba kerülő képeken. Emellett a sok fotós ismerőstől tudok olcsón használt cuccokat venni.
Ugyanakkor a Pana meg... olyan kompakt, na. Kicsi, olcsó, egyszerű. És azért képminőségben az is messze veri a kompaktokat.
Ja, a fotós ismerősüket azért nem kérem meg, mert ami nem dslr, az nem létezik számukra, emellett az egyik felük csak Canon, a másik csak Nikon. Ami nem dslr és ezen két márka, az nem létezik, és sértő már csak zavarni is őket ilyesmivel.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows XP
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest