Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy régi Acer V193W-A LCD monitorom, nem akarom kidobni, ezért rákérdezek, hátha valaki tudja mit lehet kezdeni vele.
A hibajelenség: Bekapcs után pár másodpercig néha ad (hibátlan) képet, majd elsötétül és semmi. Ha ki-be kapcsolgatom, akkor sokadik alkalom után ismét van pár másodpercig kép, majd semmi. Viszont minden bekapcs után ott az Acer logo szépen, ezután kellene megjelenni a képnek.
Olvasgattam, keresgéltem, kondi púposodás és fáradás szokta ezt okozni, szét is szedtem és reménykedtem, hogy ennyi lesz a gond nálam is, de semmi púpos kondit nem látok a lapon
Kiméréshez meg hülye vagyok, nem tudom mit merre, hogyan.
Nagy baja nem lehet, mert amikor ad képet akkor az hibátlan, az Acer logo is jól jelenik meg mindig. Szeretném megmenteni ha lehet, úgyhogy bármilyen ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest