- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy régi Acer V193W-A LCD monitorom, nem akarom kidobni, ezért rákérdezek, hátha valaki tudja mit lehet kezdeni vele.
A hibajelenség: Bekapcs után pár másodpercig néha ad (hibátlan) képet, majd elsötétül és semmi. Ha ki-be kapcsolgatom, akkor sokadik alkalom után ismét van pár másodpercig kép, majd semmi. Viszont minden bekapcs után ott az Acer logo szépen, ezután kellene megjelenni a képnek.
Olvasgattam, keresgéltem, kondi púposodás és fáradás szokta ezt okozni, szét is szedtem és reménykedtem, hogy ennyi lesz a gond nálam is, de semmi púpos kondit nem látok a lapon
Kiméréshez meg hülye vagyok, nem tudom mit merre, hogyan.
Nagy baja nem lehet, mert amikor ad képet akkor az hibátlan, az Acer logo is jól jelenik meg mindig. Szeretném megmenteni ha lehet, úgyhogy bármilyen ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Macska topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest