Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Nem tudom, ezt a hagyatékkal visszakövetelést meg 15 évet honnan vetted, ilyen nincs, legalábbis nekem most nem rémlik így hajnali háromnegyed egykor. Ha megvetted, a tiéd, illetéket fizetsz utána keményen. Most nem vágom fejből, hogy az öröklésnek vagy az adásvételnek kedvezőbb az illetéke, bár ha most tényleg megszavazták ezt a 20 millióig nem kell fizetni öröklésnél dolgot, akkor az a jobb megoldás.
Az, hogy a tényleges vételár kinél van, az az Apehet érdekli, nagyon is. Az eladónak ugyanis adóznia kell a kapott vételár után (attól függően, mikor vette ő az ingatlant), szóval ez így nem feltétlenül biznisz. Még mindig túl kevés részletet írtál, egyáltalán jól gondolom, hogy ingatlanról van szó?
Ehh, kicsit szét vagyok esve, fáradt vagyok, holnap még megpróbálok visszanézni, ha addig nem válaszol más...
mod: Itt egy egész jó kis tájékoztató arról, mikor kinek mit kell fizetnie ingatlan adásvételnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC