Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
Feleségem és a testvére örököltek egy házat, kb 2 éve. Nekünk nincs rá szükségünk, ezért szeretnénk eladni. A másik fél szeretné megvenni, de csak a két évvel ezelőtti ertekbecslo által meghatározott (pofátlan) alacsony áron. Két év alatt azért a környékbeli házak árai jelentősen változtak, annyiért nyilván nem adnánk. Most fogalmaztam neki egy levelet amiben ajánlok egy összeget, amiért eladnánk illetve ugyanazért az összegért meg is vennénk (az összeg a piaci ár alatt van, Szal ha megvesszük akkor masnap kb el tudom adni..)
Nincs túl jó viszony a testvérek között; a másik fél a tulajdoni jog elbirtoklására játszik (közös ismerős mesélte). Nyilván az 15 év. De mi külföldön lakunk, így nem nagyon látunk rá az otthoni történésekre.
Nyilván azt kell tudom majd bizonyítani, hogy én foglalkoztam az ingatlannal és eszem ágában sem volt lemondani róla.
Koltoztessek be egy ‘norvég rakétatudóst és kis családját’ a mi felünkre?
Bármi ötlet?Esetleg van valaki jogász itt? Akivel konzultálhatnék mondjuk egy fél órát ebben a topikban (telefonon és utalással fizetve)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Külpolitika
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest