Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
maximilian4 #27604 üzenetére
7 hónapra a megelző 3-6 hónap átlagbérét venném alapul, és minusz a táppénz, ezt a különbözetet felszorozni a 7 hónappal.
de még ahogy írták, 5 hónap táppénz jár, utána leszázalékolás várhat rá, és akkor ha maradandó egészségkárosodás, akkor akár életjáradék igénnyel is élhetne talán. de ez már komolyabb kérdés.+ a segédeszközök, mankó, bot, kötszerek, akármik, amikre költöttetek
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
maximilian4 #27604 üzenetére
ne csak az elmúlt hónapokat számold, a jövőbeliket is! lesz még plusz:
- 1 műtét, aztán rehab
- orvosi segédeszközök,
- gyógyszerek, stb.
- műtéti hegek plasztikai eltüntetése/halványítása. (csúnyán fogalmazva: "eredeti állapot visszaállítása")
a végén le lesz-e százalékolva vagy újra 100%-os lesz?nem vagyok jogász, de én még azt is beleíratnám, hogy ha a következő műtét + rehab után visszamegy dolgozni és a kiesett munkaidő, leszázalékoltság miatt elküldik, akkor újabb igénnyel fogtok élni.
szerk.: és mintha a táppénz csak 12 hónapig járna (ebben nem vagyok biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest