- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Tangerine #1053 üzenetére
Nyilván a fülbe akasztós Seniket próbálta. Azokban meg nincs basszus, mint ahogy a többi gyártóéban sincs. Hiába jó a PX200, én pl nem használnám, mert nekem egyik pántos fejhallgató sem elég diszkrét utcára, buszra. És sokan vannak még így ezzel. Így meg maradnak a fülhallgatók. Ha az ember basszust is szeretne (nem olyat, ami szétüti a fejét, csak egyszerűen a tompa puffogáson kívül hallani is szeretne belőle valamit), akkor ezeken belül a The Plughoz hasonló füldugók. Nekem egy Sony EX51 van, a head-fi.org tagok szerint az EX51/EX71 páros a legjobb olcsó füldugó (illetve a Sharp MD33, de azzal is van gond) és én is meg vagyok vele elégedve. Egy PX200nak biztos szebb hangja van, de kompromisszumokat kell kötni. A The Plugot én is néztem, de valahogy élőben egész más, mint a képeken és megállapítottam, hogy én ezt be nem dugom a fülembe
-
La Palma
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest