Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy 8i945gzme-rh lap, benne egy d805 procival. F4 bios volt rajta, a biosban semmi teljesítményre vonatkozó beállítás lehetőség nem volt, ctrl+f1 gombra sem. A procit 70 fok körülinek mutatta már bios alatt is, amit aida64 is igazolt. Kézzel megérintve a proci bordája még langyos sem volt, tehát szarul mér. Felraktam a legújabb biost (f10), már "csak" 50 fok körül mocorog szerinte alapon a proci, de én még azt is nagyon erős túlzásnak vélem, hiszen néhány napja pasztáztam újra. Tapasztalt már ilyen hőmérséklet túlmérést valaki ilyen lapnál és van-e rá valami megoldás? És mit kéne tennem hogy húzni tudjam, mivel lehet mégis előcsalni a bios-ban a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest