- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz Bjørgersson #54478 üzenetére
A véleményem már linkelték, picit kiegészítem. Több mély, kevesebb magas, kisebb, nagyon zárt fejhallgatós tér az Evohoz képest. Én nem hallgatnék metált vele.
(#54481) Spíler: Pedig csak baj van vele, de már mindegy is, a döntés megszületett.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Bjørgersson #54478 üzenetére
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
addikt
válasz Bjørgersson #32618 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad a komolyabb kategória mit jelent elsősorban anyagilag, de én kb. 10 napja cseréltem le az Asus Xonar DGX-et egy ilyenre:[link]
Nem akarom túlragozni a dolgot, de ég és föld az Asus után, sőt a fórumokat olvasva ez jobb bármelyik belső direkt hangkártyánál, nem csak Asus vonalon . A zene hallgatás egy külön dimenzió, de a BF4-hez is tökéletes hangzást biztosít, ráadásul 10 év javítási garanciát vállalnak rá. Egy ilyen cuccot egyébként se 2-3 évre vesz az ember, szóval szerintem tökéletes választás hosszabb távra."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Bjørgersson #32618 üzenetére
Egy 40 eves orosz planar fejhallgato is nagyon gagyinak nez ki, pedig... komplett hülyeseget irsz. a DG az araert sokkal jobb, mint barmilyen alaplapi förtelem (mielött valaki ram ugrik Apple-t nem ismerem es ott lehet kivetel).
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #32616 üzenetére
Kerits egy Xonar DGX - et, nagyot fogsz nézni (De, ha keresztanyu érte jön tudok neked okosba )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #32601 üzenetére
Miről hajtod?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
biega
aktív tag
válasz Bjørgersson #32601 üzenetére
Milyen hangkártyát javasolnál hozzá, ami már fejhallgató erősítést is tud?
Én is kicsit halknak érzem -
Dorien
veterán
válasz Bjørgersson #32503 üzenetére
A 681 EVO lealázza a Media Markt-os mezőnyt.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Bjørgersson #32458 üzenetére
Szerintem a 681 EVO sokkal jobb fejes a K511-nél.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #32455 üzenetére
Kicsi a fejem, vagy nemtudom, de a legkisebb állásban is leér a kagyló alja a fülem alá, nyomja az állkapcsom tövét.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #32455 üzenetére
+1 ahhoz, amit Mercutio ír, mert ha még a K511-nél is a kényelemmel van gondod, akkor neked nagyon nehéz dolgod lesz, hogy találj kényelmes és jól szólót. Az EVO-t még nem próbáltam, de az biztos, hogy a K511 a legkényelmesebbek közé tartozik a kategóriájában - a hangját azonban kisebb arányban kedvelik, mint a 681 EVO-ét. Tehát, ha jársz újra Budapesten a közeljövőben, akkor szerintem azt várd meg, és próbálgasd fel a szóbajöhető alternatívákat.
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #32453 üzenetére
Én azért adom el,mert számomra kényelmetlen, szóval előtte vagy próbáld fel, vagy legyen akinek eladod, ha neked se kényelmes.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #32448 üzenetére
HAMA HK-3040
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Hogy te mivel jársz jobban, arról te tudsz meggyőződni, kipróbálással, amire azért Debrecenben van valamennyi lehetőség. Nincs recept, nincs legjobb. Metált is mindenki másképp szereti hallgatni. Nyilván az ajánlólistá(k)ból válogatva van a legnagyobb esélyed számodra megfelelőt találni, de még számodra se lesz egy best buy.
Az egyik nyilván az EVO. Feltehetőleg nem lősz vele mellé, mert még nem sokan szidták. De nézegesd a többi ajánlottat is. Az itteni ajánlólistához én mindenképpen hozzáajánlom az AKG K511-et is. Metálra is. -
coolpet
senior tag
válasz Bjørgersson #30006 üzenetére
Csak nekem nem szurt szemet
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29989 üzenetére
Mindenhez javasolt normális forrás. Semmihez sem elég a pocsék forrás. De ne azért ne vegyél most fejhallgatót, mert most nincsen pénzed normális forrásra. Most megveszed a fejhallgatót, élvezni fogod a pocsék forrásról, majd veszel normálisabb forrást, és még inkább élvezni fogod.
(#29997) coolpet: No igen, "sokan" jönnek azzal, hogy ők elolvasták az összefoglalót, de nekik mégis olyasmit ajánljon a topik, amit nem ajánl a topik. Nincs olyan, hogy ajánlható kategória, mert az számít, hogy kinek mennyi pénze van a célra, és azt kell okosan elkölteni, attól függően, hogy mi a cél. Az itteniek célja a minél jobb hangminőség, tehát ez a szempontjuk a választásban, a vezetéknélküli pedig rosszabb hangminőségű, mint a vezetékes - például a technológia korlátai, a plusz interfészből adódó plusz átkódolás-visszakódolás miatt stb... Pacifistától hiába kérünk tanácsot arra, hogy na de mégis melyik fegyvert érdemes megvenni, amelyik csak azokat öli meg, akiket meg akarok ölni. Van link az összefoglalóban, ahol jó szívvel ajánlanak neked a vezetéknélküliek közül. Azért néha-néha megesik, hogy itt is mond valaki valamit, hogy adott típus nem rossz ahhoz képest, hogy vezetéknélküli - de ez ritka kivétel, és még ritkább, hogy az általad megcélzott árkategóriában, hanem inkább 150ezer körül. Hasonló példa, hogy azt jelzed, hogy a Logitech-ed nagyon tetszik neked, legyen az az alap, de az ittenieknek nem lehet az az alap, mert az ittenieknek jellemzően nem tetszik a Logitech-ed, nem tudnának ilyesmi vásárlásában gondolkodni. Elnézést, ha elkeserítelek, de itt ez a helyzet. A fegyverkereskedőtől kérj fegyvervásárlási tanácsokat. Vagy menj át pacifistába.
Vegyél vezetékest.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Bjørgersson #29993 üzenetére
A fejes a leglényegesebb. Aztán a forrás (hangkártya), végül az, hogy mp3 vagy lossless. Szerintem.
Egy 681 EVO alaplapi hangkareszról is szépen muzsikál, legalábbis nekem nagy élmény volt. Egy Xonar DG / DGX azért idővel elfér majd mellé.[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
válasz Bjørgersson #29991 üzenetére
A fejest meg lehet venni. Mert nem rossz.
Egyébként tud valaki egy jó kis fejhallgatót aminek jobb hangja van, mint egy SM E30-as fülhallgatónak? Már rég bejáratódott ez a 681 EVO, de még sincs olyan hangja, mint annak. (Kevesebb magas, közép. KB ugyanakkora tér, de több mély, de nemsokkal) Valami természetesebb hangút szeretnék.
Én egy Beyerdnymic DT 990 pro-n gondolkoztam. -
gyenesmartin
őstag
válasz Bjørgersson #29989 üzenetére
Érdemes hozzá venni. Bőven kevés neki az integrált. Még egy Xonar d1 és egy Phoebus közti különbséget is ki lehet hallani. (D1-nél egy ESP erősítő volt)
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Bjørgersson #29913 üzenetére
10k alatt?
Takstar HD2000, de a 681 EVO-val jobban jársz."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
pedrő
aktív tag
válasz Bjørgersson #15412 üzenetére
Azért ez ott volt.
(#15410) contaxg
Valóban az.(#15415) fattyu
Igazad van, de néha kell ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- Formula-1 humoros
- Netfone
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest