- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3491 üzenetére
Próbáld megcserélni a monitorok prioritását. Az LCD-nek nem árt a 60Hz...
De egyébként nekem is ez volt, amikor próbáltam. Szintén Catalyst és extended display. Az egyik csak 60Hz-en volt hajlandó működni. De sajna nem emlékszem, hogy sikerült-e megoldani. Azthiszem csak Clone display üzemmódban sikerült rávenni normális frissítésekre.
Tehát nem DirectX10 függő a probléma.
Itt van néhány ötlet: [link]
-
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3489 üzenetére
Akkor állítsd olyanra, amit biztosan tud a monitorod az adott felbontásban...ennyi!
-
bolcsodal
addikt
válasz
Hókusz Pók #3487 üzenetére
A Catalyst driverekben van egy ilyen opció hogy "refresh rate override"! Állítsd "same as desktop" értékre, és akkor ugyanazon a frissítési frekin fog menni a monitor 3D-ben is, mint amire beállítottad 2D-ben.
Persze nem árt, ha van normális driver a CRT-hez is illetve a catalyst-ban az "EDID" engedélyezve van. Ha nem, akkor be tudod állítani a maximális refresh rate-et, amin a monitort engedi használni (pontosan nem tudom hol, de a monitorbeállítások között kell legyen).
Elméletileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest