- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Badman 4ever #3646 üzenetére
Az enyém 32 kiló.
-
tupacamaru
veterán
válasz
zsoltika78 #3644 üzenetére
Akkor valamit csúnyán elállítottál rajta.
-
tupacamaru
veterán
Ez egy nagyon jó moncsi volt a maga idejében. Hogy mennyit ér, hát nem sokat az biztos. 22"-ost lehet venni már 15k körül. Hogy mit kell nézni? Az lenne a legjobb ha ki tudnád próbálni a vásárlás előtt hogy hozza-e azt a szintet amit elvársz tőle. ( szinek, fókusz, geometria, konvergencia)
-
tupacamaru
veterán
Kell pár perc a bemelegedéshez, akkor kell beállítani is amikor már üzemi hőn van. Nekem volt olyan monitorom ami balról jobbra nyúlt amíg melegedett. Természetes jelenség.
-
tupacamaru
veterán
válasz
mazda626 #2588 üzenetére
Én az idén vettem egy ilyen moncsit, mert az előző 22"-os megadta magát.
Szerintem nagyon jó monitor. Nem tökéletes a geometria, de ez nekem még belefér.
A képe az briliáns.
#2594 BenJoe: Mekkora felbontásban használod??? Én 1280x960-ban 100Hz-en. 1600x1200-on nekem is homályosnak tünik, de szerintem csak a nagy felbontás miatt.
-
tupacamaru
veterán
válasz
BlackRaven0 #2193 üzenetére
800x600-ban játszok 21''-os CRT-n. Fogalmam sincs hogy mire gondolsz amikor ''minden nagy és darabos''-t írod.
Még a nagyot megértem, mert hát ezért vesz az ember nagy monitort, de a darabossal nem tudok mit kezdeni.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
Köszönöm a gyors válaszodat, akkor egyelőre így marad. Megvárom amíg elkészültök a bolttal. Igazság szerint az lenne a legjobb amit írtál is ha cserélnétek, mert 200 KM-re lakok és szivességből kérek meg valakit hogy vigye vissza. Egyébként a 108035-ös jobb a 108080-astól, azért drágább???
Ha nem gond akkor kérlek jelezz itt a fórumon vagy akár priviben ha megüthetnénk a cserét.
Addig használhatom így, vagy inkább pihenjen????
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
válasz
tupacamaru #2118 üzenetére
Még annyit hogy játék közben gyakrabban előjön, de volt már sima Windows asztalnál is. 800x600-ban játszok 100 Hz-en. Valami túlmelegedne benne és kontaktos lesz tőle???
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Most vettem nemrég egy Belinea 108080-ast. Az a gondom vele vagy két napja hogy 8-10 percenként szétszalad a kép.
Addig tágul amig fekete nem lesz.
Ha kikapcsolom várok pár másodpercet és ha visszakapcsolom akkor bejön a kép.
Mi lehet a baja???? Igaz hogy még garis (Makrotex) de 200 kilóméterre van.
Ha nem sokba kerülne inkább megcsináltatnám itthon.
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
Meg van az új moncsi.
Belinea 108080 lett. Hát mit mondjak, az előzőtől mérföldekkel jobb a kép rajta.
-
tupacamaru
veterán
válasz
macikos #2069 üzenetére
Sajnos nincs módomban kipróbálni őket, így akkor nagy valószínűség szerint egy Belinea 108080 lesz belőle. Csak ha például azt mondtad volna hogy a G500-as valamiben jobb, akkor azt vettem volna meg. Holnap megy ismerősöm Pestre így döntenem kell gyorsan. Amúgy is vészhelyzet van: 1 nap gép nélkül?????
-
tupacamaru
veterán
válasz
ez_meg_emaz #2066 üzenetére
Úgy néz ki hogy tönkrement a 22''-os Viewsonic P225f című monitorom.
Hirtelen találtam 4 monitort, szerintetek melyik lenne a legjobb választás???
AvoComp NEC FE1250+ 22''; Sony E500; Sony G500
Makrotex Belinea 108080 22'' 1 év gari (ami elég sokat nyom a latba) -
tupacamaru
veterán
Szerintem teljese midegy hogy melyikre kötöd a moncsit. Mivel a CRT nem digitális monitor ezért ugyanazt a jelet kapja meg mindkét helyről. A DVI kimeneten is jönnek ki analóg jelek.[link] C1-től C5-ig. Persze ha DVI-I csatlakozó van nem DVI-D mert azon csak digitális jelek jönnek ki. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest