Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

FunPro
őstag
válasz

csuvicsuva

üzenetére
						De itt ez valami nagyon durva matek.

Mert ugye az email azt írja, hogy 7€-ért viheted a bundle-t. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény 2,99€, elméletileg.
Amikor aktiváltam a kupont, lett belőle egy 7$-os kupon, és a végén 5€-t fizettem.
Ez olyan, mintha:
1) A rendszer úgy kalkulált volna, hogy a 7€-t, amit ki kellett volna fizetnem a csomagért, átváltotta volna annyi kedvezménynek, dollárban
2) Azután ezt a 7$-t levonta az eredeti dolláros árból, ami ugye 11.99$
3) Majd a kettő különbözetét (12$ - 7$ = 5$) beváltotta volna euróra, így lett az én végösszegem 5€.Más magyarázat nem lehet, mert ha a kupon valóban 7$ kedvezményről szólt, annyival nem erősebb most a dodó, hogy 7$ = 5€ legyen. Az valami nagyon embertelen deviza váltás.
Ha valakinél esetleg ott lapul még a kuponjai között a mostani, kíváncsi lennék, mit ír ki.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
 - Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest