- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #21131 üzenetére
Igaz végülis, sőt, ha úgy vesszuk akkor lehet majd egyszer kipróbálnám a Persona 5 öt is , noha nagyon nem az esetem a műfaj, de néha szeretek esélyt adni ezeknek, amik kiemelkedőek az adott témában. Viszont mivel ez egy elég jó hónap ezért szerintem nem lesz kupon, de ne legyen igazam
-
bepken
veterán
válasz
FunPro #21087 üzenetére
random.org - ha mögöttes logikát keresel, szerintem valami ilyesmi lehet...
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
FunPro #20835 üzenetére
Hát észrevettem, hogy egy kb fél éve- egy éve vásárolt bundlekban kérném ki a kulcsot, elfogyott, és azóta is kb 3-4 hónapja várok, de még semmi..
Holnap bontom ki az összeset, és bemásolom a notepadba++
--
am ha lekéred, és nem használod fel őket, akkor is lejárnak vajon? -
bepken
veterán
válasz
FunPro #20828 üzenetére
na ez mondjuk jó kérdés, sajnos fogalmam sincs, hogy itt ez kinek a nagyobb biznisz....
én amolyan win-win-win szitunak érzem egyébként, mert véleményem szerint hétről hétre teljesen vállalható és sokszor tényleg egészen értelmes címek kerülnek be, tehát nekünk már megéri (főleg nekünk itthon, 1-2 jobb minőségű sör áráért + PrimeVideo mellé)
az Epic-nek meg a GOG-nak szerintem szintén megéri, mert rengetegen használják ezáltal a platformjaikat, teljesen biztos vagyok benne, hogy ez kimutatható forgalmat generál számukra.
Amazon-nak meg nyilván megéri, mert ezer éve, folyamatosan működik a "trial" verzió ebből a Prime-ból, amit véleményem szerint már rég lelőttek volna, ha nem lenne elég előfizető. ugyanis szerintem elég sokan ügyeskednek még mai napig vele. tegyék is amúgy, nincs azzal baj
csak azért mondom, hogy ha nagyon szarul menne a bolt, akkor biztosan léptek volna már ellene, hogy ne lehessen ügyeskedni.
-
gejala
őstag
válasz
FunPro #20787 üzenetére
Bundlikkal az a baj manapság, hogy 95%-ban patientgamerkedéshez való. Ha valaki tényleg akar játszani egy új játékkal, az nem fog x évet várni, hogy hátha bekerül egy bundliba, hanem megveszi 50-60% akcióban fél év után.
Pl. nekem nincs is már 2024 előtti játék a wishlistemen, már mindent megvettem korábbról, ami érdekelt.Ritka kivétel az olyan, amikor megjelenés után 2-3 hónappal bundlizva lesz valami. Pl. tavaly így vettem meg Snow Plowing Simet töredék áron, de ez tényleg ritkaság.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
FunPro #20756 üzenetére
", a normál az a nehézségi fok, ahogy a fejlesztő megálmodta a játékot."
Nem biztos h így van. Lehet h a kiadó szól a fejlesztőnek h vegye lejjebb, mert túl nehéz pl...
Fps játékokban kb kötelező a nehézségi fokot feljebb tolni, mert normálon értelme nincs nekik, kb mintha kódokkal menne végig az ember rajta... Persze ha valaki nagyon kezdő a játékokban az más.
De volt már más is, amiben a normal szint egy 0 volt, és a nehezebb fokozat tűnt a normalnak...
-
válasz
FunPro #20756 üzenetére
souls az én képességeimnek túl nehéz. ergo számomra ezek elvesztek, nincs a "veryhard" mellett normal mód. csodás játékdizájn. (nyilván pokoli playtest lenne egy normalmód vagy easymód kapcsolo, amitől minden sebzésedre menne egy duplázás/triplázás/stb... mindegy, ha nem kell a pénzem, akkor nem kell a pénzem)
de ha a cupheadben van nehézségállítás és mégis működik a játék, az nem az elvednek mond ellent (nehézségállítás=csalójáték)?
xcom LEHET h elcseszett játék, nem tudom. a codmw3-at a napokban kezdtem el legnehezebb fokozaton és a fejlövés az azonnali halál az ellenfélnek. nyilván cserébe én is sokkal sebezhetőbb vagyok és hamarabb halok. a normal itt agyaggalamb lövészet, egy tapasztalt gémernek kb olyan, mintha youtuben nézné végig
hardened/veterán szvsz kötelező, ha nem a 3-4 órás végigrohanás a cél. (egyébként veteránon nagyon szenvedek, esélyes h végül lejjebb veszem... sajnos ehez nem elég jó a kampány, konkrétan ez életem legalja cod kampánya, bár persze más okokból a BO3-al erős a verseny!
)
nézd, azokban a játékokban, ahol menet közben is állítható a nehézség - pl a cod mw3 remazter ilyen - semmit nem veszítesz, ha nem az általában túl könnyű normalon állsz neki.... mi a legrosszabb ami történhet? hogy be kell menni a menübe egy halál után és lejjebbkattintani a nehézséget?
és nyilván más egy bundlis játék, amikor 5 euróért kapod a 4 óra tartalmat (normal miatt végigrohanás....) és megint más, ha 30 ezret fizettél day1 és nem bántana ha a nehézség miatt IS eltartana 8-10-12 órán át a "kampány" (maradva egy codnál), ha egyébként a kihívással nincs bajod és a cod játékmenetét szereted.....
nincs általános szabály a nehézségre. a normal az kinek normal? az esportolónak vagy a remegő kezű 70éves pistabácsinak normal? ez szerintem egyáltalán nem tud így működni, ahogy elvárod (és elvárják sokan)
-
válasz
FunPro #20747 üzenetére
Jah, a souls/cupheadben az AI ügyes hiszen nem állítható a sebzés és a mobok száma (fix nehézség), de a COD-ban a veteran AI az csal (csalás a több és jobbal lövő ellenséges katona, HA ezt nehézségi fokozat állítással éred el és nem alapból bedrótozott a szint). Ééééértem.
Nyilván ugy teszel magadnak tönkre és annyi játékot normalon, ahogyan és amennyit csak akarsz, mindenesetre a "szeretem a nehéz játékokat" után ezeken felröhögtem
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
válasz
FunPro #20698 üzenetére
Hova kell bírni a kupon kódot?
Nekem ez jön fel, ezután meg már csak a rejoin van, ami nem kér kuponkódot... -
gyimger
őstag
válasz
FunPro #20468 üzenetére
Az pont nem átadható, Epickel kell összekötni.
Amúgy minden is eladó. -
-
törölt tag
válasz
FunPro #19809 üzenetére
"Ezért gondolnám, hogy a kuponok csak "felszívják a maradékot", nincs közük ahhoz, hogy éppen mennyire kelendő az adott hónap."
Többnyire szerintem is ezért van, én is ezt írtam:
"Ha nem veszed meg a bundle-t, kapod a kupont, valamiért még 4,5-5,5€-ért is jobb nekik, mint ha egyáltalán nem veszed meg."
Ettől függetlenül voltak olyan hónapok, és egész véletlenül azok, ahol komolyabb játékokból sikerült belepakolni, meg ahol mindenki éljenzett mindenfelé, hogy mennyire jó, aztán nem is volt kupon. Utóbbi időben ez egyre ritkább, szinte mindig jön a hírlevélben. Ennek több oka is lehet."Namármost, én nem vagyok üzletember, de szerintem ha valami 3 évig veszteséges, akkor az nem marad fent három évig."
Meglepő lehet, de nem így van. Van, amit eleve úgy terveznek, hogy veszteséges lesz évekig, lásd pl. Disney+, ha jól emlékszem már az indulásnál mondták, hogy 4-5 év után várnak tőle nyereséget, addig bukó.
Nem tudom persze, hogy a Choice-nál ez hogy nézhet ki. -
törölt tag
válasz
FunPro #19807 üzenetére
"Én sem gondolnám, hogy a kuponoknak van bármi köze a bundle minőségéhez vagy kelendőségéhez."
A kelendőséghez szerintem több, a minőség meg szubjektív, de én is azt írom, hogy a "2 havi akció, na vajon milyen rossz lesz a következő?" gondolatmenetnek semmi valóságalapja nincs az elmúlt néhány év alapján. Lehet, hogy szuper lesz attól, hogy már most kapsz rá kupont.Amúgy jah, maga a Humble Bundle sem olyan populáris, nem kap annyi figyelmet, mint amilyennek az akciók alapján gondolnád, meg úgy általában az emberek hajlamosak nem feltétlenül tudatosan vásárolni, még akkor sem, ha tudnak az oldalról és néha használják is. Szerintem kb. ugyanúgy működik, mint ha más termékekről van szó, nem mindenki használ árukeresőt, vásárol nagyobb akciók idején, vagy több terméket leárazásokkor, stb.
-
törölt tag
válasz
FunPro #19633 üzenetére
Azt nem vetted figyelembe, hogy közben a dollár/euró árfolyam folyamatosan változott, ezért nem fogsz akár ugyanolyan kedvezmény esetén sem pontosan ugyanolyan összeget fizetni. Ha visszamenőleg akarnád leellenőrizni, akkor nézz vissza mindig az aktuális dollár/euró/forint árfolyamokra is.
Nekem soha nem módosult az alapár, egyszerűen 10€ (bár olvastam erről, hogy valaki hírlevélben ilyen 11-12€-s dolgot látott, de végül ugyanúgy 10€ volt neki), mínusz a kedvezmény $-ban. Ha átváltasz forintra, levonod a kedvezményt, majd a végén a forint összeget vissza euróra, és kalkulálsz némi konverziós költséggel, akkor mindig kijött erős közelítéssel.
Egyébként minden példádnál kijön: A 7€/hónapnál 5$ a kedvezmény, amit a 10€-ból vonsz le. Pont ezt írtam, mindegy, hogy a levélben €-ban vagy $-ban írják, a lényeg az, hogy a 12-höz viszonyítanak. Ha 7€/$/ hónapot írnak, az azt jelenti, hogy 12-7=5$ a kedvezmény, ezt vonod ki a 10€-ból, és fizetsz euróban.
Amikor 6€/hónapot írtak, akkor 12-6=6$ volt a kedvezmény, ezt vonod ki a 10€-ból.Egyébként van egy Humble Choice - FAQ, ahol változatlanul sok-sok hónap óta 12$ és 10€-t írnak árnak.
Majd próbáljátok ki mostantól a fentit, nálam mindig stimmelt. -
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #19203 üzenetére
Mondjuk, érdekes ez az apró betűs rész:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €6 EUR per month for 3 months (reg. €10.99 EUR per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on March 7, 2023 at 9:59 am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. New members only...
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #19151 üzenetére
Azt hogy a p.....ba ha szabad kédeznem ?
Én ugyanazt a kupont kaptam, ugyanúgy 10€/havi csomagon vagyok, de tőlem 7$ t akar levonni kuponnal....
Ennyiért meg bekaphatják, kivéve ha valakinek kellene egyben a jövő havi csomag ennyiért, akkor please jelezze. Ellenkező esetben marad a pause, most is meg jövő hónapban is.Viszont még egyszer megkérnék akkor mindenkit hogy PLEASE jelezze ha lenne neki eladó Pathfinder olcsón és dobjon DM et ,rt az az egy nagyon érdekelne
( csak nyilván nem 7$ ért úgy hogy semmi más nem kéne a haviból jövő haviból meg egy game se érdekel )
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #19153 üzenetére
Szüneteltetve volt és újraindításnál egyből írta, hogy válasszam ki a játékaimat, aztán jött a sikertelen fizetés üzenet. €4,7 van PP egyenlegen, a többi $, de emlékeim szerint ez eddig nem okozott nekik gondot.
Ha bármikor megvettem, mindig az egy héttel korábbi automatikus levonás előtt tettem, ezért nem értem a dolgot. Valami nagyon behülyült.
A másik fiókon nem aktív az előfizetés, a harmadikat meg olyan régen használtam, hogy már bottal sem piszkálnak.
-
csuvicsuva
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #19106 üzenetére
(Egyébként a két húzócímtől (PATHFINDER, FALLOUT 76) szívesen megválok kisebb könyöradományért cserébe! Bár nem hiszem, hogy sokan fognak érte tolongani, ilyen ajánlatok mellett.)
U.I.:
SCOURGEBRINGER jó lenne, csak már megint fast-paced rogue, úgyhogy ettől is megválnék.
FIVE DATES erre pedig mondanom sem kell, hogy ingyen vihető! -
törölt tag
válasz
FunPro #19066 üzenetére
Inkább arról van szó, hogy az indie játékok közül marha fárasztó kiválogatni a jót, mert minden nap megjelenik kismillió és aktívan figyelni kell, hogy melyik az amelyiket érdemes megvenni. Nekem erre pl már nincs idöm/energiám ezért valószínüleg nagyon sok nagyon jó játékról lemaradok.
Amúgy egyetértek veled, nem tragikus ez a bundle egyáltalán, a Fanatical mindig is ezen a színvonalon mozgott.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #18803 üzenetére
Meg van zavarodva már minden. Múlt hónapban ugye neked már 7 euro volt a 9 helyett, később megnézem, hogy melyik fiókomra most milyen árat dobna.
Mivel szinte teljesen átköltöztem Xboxra, maximum valami korábbi PS játékkal tudnának berántani (amelyek valószínüleg úgysem futnának a gépemen).
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #18747 üzenetére
régebben a -2$/-4$ kedvezmények kuponok voltak, be is került a kuponjaid közé, amikor elfogadtad (lejárati idejük pedig az adott havi bundle vége -pár perc/óra, nem emlékszem)
ez megváltozott, most már nem jelenik meg a kupon?
mert amennyiben igen, tehát ott van a kuponok között, akkor nyugodtan lehet váltani plant, a kupont ugyanúgy rá lehet majd húzni (csinálták ezt páran korábban... de mondom... elképzelhető, hogy ez változott azóta) -
Corleone33
senior tag
válasz
FunPro #18526 üzenetére
Igazad van, tier 1 terén kicsit elcsesztem az árazást
Szóval,kezdjük újra ..
Starlight Childrens Bundle-ből a következő játékok gazdára várnak:
Day of The Tentacle Remastered (300 ft)
Jedi Knight Academy (150 ft)
STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith Lords (300ft)
Grim Fandango Remastered (300ft)
Pinball FX3 - Marvel Pinball - Heavy Hitters (300ft)
STAR WARS - Knights of the Old Republic (150ft)
STAR WARS - The Force Unleashed Ultimate Sith Edition (300ft)
Full Throttle Remastered (150ft)Azért ennyiért már szerintem korrektebb ár, reményeim szerint.
-
Maksifül
senior tag
válasz
FunPro #18266 üzenetére
Hát én a 9 játékból csak 2-höz kaptam kulcsot. Az összes többihez az van írva, hogy: ATTENTION: We have run out of Steam keys for Monster Hunter: World. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
Életemben nem láttam ilyet sehol, hogy nem kapja meg az ember azt, amit vásárolt egy digitális tartalomnál. Rég le kellett volna venniük a Bundle-t, ha nem tudják biztosítani a hozzá tartozó kulcsokat. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #18177 üzenetére
Nekem 5€ -ért is nagyon sok.
- Squadrons meg van 200 Ft -os Amazonból.
- Phoenix Point - nem is hallottam róla, valószínűleg azért mert nem szeretem ezt a genre -t
- Call of the Sea - köszi, megvolt Game Passban
- Gamedec - Ez érdekesnek tűnik, de nem tudom lenne -e rá elég időm (amúgy nem hallottam róla)
- Pumpkin Jack - meg van, de nem nagy durr
- Siege Survival - sose hallottam, nem is érdekel videó alapján
- I am Fish - Game Passban próbáltam, mókás. Talán jó lenne Steam fiókra, de lehet csak hörcsög kérné
- SUPERHOT DLC - VRban próbáltam csak, úgy nem volt rossz, de azt hiszem nem az én műfajomSpórolós hó!
Ha belegondolok, hogy ennyiért egy hónap Game Pass + Prime Gaming együtt is kijön, akkor meg aztán végképp szkip.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #18111 üzenetére
Ne hozzad ide miközénk a fóbiáidat, mindenük is dolgos kínai kezek munkája.
-
echterion
nagyúr
válasz
FunPro #18105 üzenetére
Kicsit félreértelmezted, hogy mire reagáltam az elején, onnan meg szépen elvitted másfelé a dolgot. Benne van minden, ami kellhet, te is elismerted, innentől ez tiszta utálat, illetve fanboykodás a steam felé. És nincs is ezzel baj, csak ha magadnak nem ismered be, akkor saját magadnak ártasz vele.
De nekem aztán mindegy, hogy utálod meg szereted, te dolgod, csak ne akarj meggyőzni arról, hogy vannak mögötte ész érvek, mert eddig eggyel se tudtál előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest