Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17621 üzenetére
Tulajdonképpen a Vaultos játékok ezen túl nem DRM-free -k, hanem ezen belül töltheted csak le őket. Már amennyire én ki tudtam venni. Egyébként semmire sem jó.
Szerk: A fejemet tenném rá, hogy ha leszedtél egy játékot ezen az ürüléken keresztül, akkor később ha direktben akarod indítani annak sem lesz semmi akadálya, mert kizártnak tartom, hogy ezzel a technikai tudással még valamilyen védelmet is építettek volna bele, hogy csak aktív előfizetéssel tudd játszani a vaultos játékokat. Szóval inkább csak downloadernek hívnám. (de ebben nem vagyok biztos, csak érzem, hogy így lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Metal topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest