- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathlord20
csendes tag
válasz
Csapoati #8231 üzenetére
Írtam nekik, kaptam egy formaszöveget:
Hi there,
Thanks for your message!
Humble Bundle welcomes some multiple bundle purchases so our customers can purchase gifts for their friends and family. However, to ensure that bundles are bought for personal use only, many of our promotions limit the number of purchases. Because of those restrictions, we've refunded orders that were made beyond the limit for this bundle.
I apologize for any inconvenience caused, and thank you for your understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest