- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
Jaja, nekem egy olyan kellene, amiben a számomra kedvező ajánlatok vannak plusz egy másik amiben csak az általam kedvelt játékok vannak :
-
ayo
veterán
válasz
2thletme2day #10630 üzenetére
igaz, nem figyeltem, hogy már így megy. remélem winraros lesz, azt jobban szeretem
(#10631) bepken: igen, hogy jön-e bónusz, az mindig random
(#10633) NyMRooD: igazából simán lehetne egy-két jó program is ezekben, engem nem zavarna, ha olcsó általam használt appokhoz is hozzá tudnék férni...
-
ayo
veterán
ma nem lesz új bundle, majd csak következő héten. minden keddi csomag 2 hétig van, 1 hét után csak kiegészülni szokott max.
-
ayo
veterán
válasz
lkksioskdl3 #10505 üzenetére
korrekt.
-
ayo
veterán
uh, most értem a végére az összes hsz-nek itt, amióta ez a group buy megy
hááááát szép. én tuti doksi log alapján szó nélkül bannolnénk
-
ayo
veterán
egyszerű, kellene egy topik, amiben megvitatjátok, hogy a topikban mi lehet és mi nem, emellett egy bundle bontogató topik is kell, plusz egy topik, ahol csak az akciók lennének és akkor maradna ez, mint bundle kibeszélgető topik.
-
-
ayo
veterán
válasz
EmptyParadox #9583 üzenetére
pontosan, csak várni kellett és szerintem is jobban megéri, mint random vásárolgatni.
-
ayo
veterán
válasz
wikings2 #9428 üzenetére
Rocket League ahogy Stardew Valley is év indie játéka volt nagyjából hasonló árkategóriával, szóval szerintem simán illeszkedik az eddigiekhez. Azt se mindenki szereti, ahogy a COD BO3-at és a többit.
Humble csapatának is az a lényeg, hogy eladjon, szóval szerintem tudják jól miket kell berakni, hogy vigye a csomagot.
Ha megnézed most is 10K fölött van a játékosok száma és nem nagyon volt olcsón. Eközben meg egy csomó AAA játék a béka segge alatt van lásd COD, NMS és a többiek, tehát van "pár" ember akinek meg pont ez jön be -
ayo
veterán
válasz
MrTwister #9375 üzenetére
Stardew Valley az első olyan játék PC-re, ami nem csak hogy megközelíti a szigorúan Nintendo exkluzív Harvest Moont, hanem túl is tudta szárnyalni a sok plusz feature-rel...De gondolom sokaknak kimaradt a Nintendón... A Farmville és a többi a Harvest Moont és az Animal Crossing dolgokat másolja általában, szóval ezért lehet hasonló, ha valaki nem ismeri a klasszikusokat.
Mellesleg mindössze egyetlen egy ember készítette el, ami szintén nem kicsit gyenge -
ayo
veterán
válasz
kemotox #9161 üzenetére
úgy néz ki csak így képesek rendes bevéltet szerezni, hogy zsákbamacskával eladnak nekünk dolgokat, amikre lehet nincs is szükségünk. hát tény hogy nincs joga reklamálni annak aki ezeket megveszi, hiszen ő ment bele az üzletbe. de azért szerintem ez csak egy próbálkozás, mint hogy komoly üzleti terv lenne - nem hiába rúgtak ki anno annyi embert.
ezek a havi csomagok általában olyan játékokat tartalmaznak, amik ritkán vagy soha sincsenek bundle-ben szóval havi 1 korrekt csomagot össze lehetne állítani fix 12 dollárér és megnézni, hogy akkor hányan veszik veszik meg - előfizetni akkor is lehetne mondjuk azoknak 10 dollár lenne és ennyi.
én lehet hogy többet vennék mint most (nulla) és a zsákbamacska érzés a 10 dollárosoknak is ott lenne plusz egy jó deal, hogy nekik 2 dollárral olcsóbb.. simán bejátszanám. -
ayo
veterán
Szarul megy nekik, ha jól menne, akkor nem árulnának zsákbamacskát. Egyet se vettem, nem is fogok. Régen képesek voltak hasonló szinten hasonló jó cuccokat csinálni, szerintem most se lenne baj, ha havonta 1 komolyabb bundle lenne mondjuk fix 10 dollárral és nem vaktában kellene szórni a pénzt. Tudom megéri, meg el lehet adni cserélgetni stb., de nekem nincs kedvem időm energiám erre. Szívesen vásárolok, ha van benne pár jó amit szeretnék, de ahhoz tudnom kell mik azok...
-
ayo
veterán
válasz
twollah1976 #9032 üzenetére
azt hittem filléres dolgokat szívesen veszel a többieknek
...
-
ayo
veterán
válasz
twollah1976 #9030 üzenetére
akkor a party hard jöhet ide köszi
-
ayo
veterán
engem a Party Hard érdekel, szerintem ahogy látom össze lehetne dobni 4-5 emberből a pakkot csak le kéne szervezni, hm?
-
ayo
veterán
ezen az alapon sok játék nem inide: bastion, ori and the blind, fez stb. pedig azok...
-
ayo
veterán
ja ezt nem tudtam, akkor privátban keressen már meg akinek van... köszi
szerk.: létrehoztam egy Groupbuy topikot a játéknapló steames csoporton belül. itt nyugodtan lehet hirdetni, adni-venni.
-
ayo
veterán
Volume-ot ad el valaki?
-
ayo
veterán
mondjuk a keddi csütörtökire gondolsz, hogy mondjuk arra előfizetsz? nem zavarna, hogy nem látod őket, főleg amilyenek vannak néha?
amúgy ha azt nézzük eddig 1 dollárral fizettünk elő a BTA-s bónuszokra, aztán BTA pénzzel a bónuszokra, most meg az 1 dollárosért is előfizetünk a havi csomagban.
(#7791) Vertigo18: a havi előfizus bundle, az 1:1 megfelel a régi csomagnak, csak ugye több pénz kell, azaz nem fizethetsz érte 1 dollárt se BTA pénzt, hanem azt kérik, amit alapból a csomagnál ajánlott fel eddig, mint alapár, ami nem lenne rossz, ha nem zsákbamacska stílusban tolnák szerintem....de azért még eszel banánt nyugtass meg!
-
ayo
veterán
berakom is a kis posztocskámat, hiszen itt talán ON téma is lehet
Humble Bundle rövid története a kezdetektől a jelenig.
Ti mit vártok jövőre tőlük?
-
ayo
veterán
elnézést de WTF ez komolyan
nincs itt valami modi? ezt komolyan itt kell megbeszélni Piftuka? a szent indie bundle topikban. rendet!
-
ayo
veterán
válasz
kriszpontaz #6527 üzenetére
igen, de azért számít, hogy visszafele kompatibilis szinte az összes fontosabb játékkal, így nekem simán megérte, mert tudok HD-n is tolni a régi cuccokkal, amiket mindig is ki akartam pörgetni + én nagyon szeretem a nintendo exkluzív játékokat
szóval bőven elvagyok vele, igazából csak több idő kéne hozzá
a 3ds-t pedig mindig magammal hordom, ezerszer jobb, mint mobilon játszaniami negatív, hogy kevés játék van rá és a hardver is kezd kevésnek bizonyulni egy-egy játéknál + a gamepadot, sokszor teljesen kihasználatlannak érzem
mellesleg, egyik nintendo america dolgozó írta, hogy rajta vannak a problémán, remélem sikerül eu-s kulcsokat is szerezni .)
-
ayo
veterán
válasz
Anonymusxx #6229 üzenetére
terraria csak roguelike kivitelben, nem rossz dolog ha szereted az ilyesmiket.
-
ayo
veterán
válasz
EmptyParadox #6148 üzenetére
én is
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #5754 üzenetére
1953 NATO vs Warsaw Pact
2014 nov megjelenés szép
-
ayo
veterán
válasz
angeltwosix #5561 üzenetére
nekem egy year walk kéne, mert arról lemaradtam sajna
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #5187 üzenetére
LA Cops meg Flockers szerintem meglepően jó lett, én szurkolok nekik, hogy még több ilyet toljanak, egy ideje már nem sok jó dolgot tudtak kiadni
-
ayo
veterán
1 dolláros pakkot már veszem is
-
ayo
veterán
válasz
disco fever #4717 üzenetére
ha ott sincs és nem jött semmi mail, akkor esélyes igen. írj a supportnak sztem, tuti segítenek
-
ayo
veterán
válasz
eszement24 #4449 üzenetére
szerintem 1 dollárt megér, ha valaki a platformokat szereti, én vettem is
(#4452) AxBattler: nincsmit, nekem a Full Bore meg a Tiny Barbarian DX is kivánságlistás volt, szóval pont jó
-
ayo
veterán
lejárt az időm: itt egy link ahol megmutatja mi a két játék közötti különbség blockland vs minecraft
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #4120 üzenetére
csak a kill the bad guy-ra
szerk.: én anno olvastam róla sokat, meg toltam a demót úgyhogy annak most örülük nagyon
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #4117 üzenetére
menőség, akkor összeállok pár arccal köszi!
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #4115 üzenetére
és nem csak szintenként, hanem játékonként ugye?
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #4112 üzenetére
külön kulcsokat ad?
-
ayo
veterán
válasz
eszement24 #4012 üzenetére
egy jó kis Toilet Tycoon már nagyon hiányzott a csomagban
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #3786 üzenetére
ja semmi gáz, csak vicces ez az összeállítás mert kb ezek mindig voltak valami csomagban
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #3784 üzenetére
ahah, az igazi bundle
ezek a játékok szerintem 2 éve forognak körba a galánál
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #3304 üzenetére
nem lenne rossz, ha WD szintű dolgok lennének az 1 dollárosban
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #3299 üzenetére
mivel 95%-ban kb. csak azzal foglalkoznak megesik hogy indie cím lesz
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #3296 üzenetére
a mostanihoz dobnak pár játékot, ez a szokásos menet. a kép pedig egy régi HIB background.
szerk: igaz, valahogy nekem ugyanazok voltak egy ideje
-
ayo
veterán
válasz
DrTechnoid #2634 üzenetére
ez pont neked szól
szerintem így sokkal jobban megéri
oh mindegy, keső
-
ayo
veterán
én írtam egy összefoglalót csak lassan
sztem se rossz pakk bár a 6 dollárosból sajna nekem is sok megvan
http://jateknaplo.blog.hu/2014/02/20/humble_weekly_sale_the_adventure_company_and_friends
-
ayo
veterán
humble gft linket ha odaadok vkinek azt látom vhogy, hogy ki aktiválta be?
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie #1969 üzenetére
de nem pc verzió!
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
válasz
Hunbeast87 #1964 üzenetére
2012-ben volt már
-
ayo
veterán
gnomoriaért megéri a kicsi, nem rossz a Sideway New York, de nagyon steril, másik hááát nemtudom.. A nagyobb pakkban Eldritch jó cucc, de WinterSale idején 1 euro volt kb. - kártyákból simán össze lehetett szedni. Lilly Looking Through point and click téma viszont zavaró a belassuló animációk. Valahogy nem a megfelelő frame per sec-et adja. Én csak a demót néztem, de havertól megkérdeztem akinek teljesen van és neki is az volt. Valami szuper plusz játék kéne hozzá, hogy a nagy pakk is jó legyen, nekem ennyiért nem érné meg.
-
ayo
veterán
tegnap melohelyen pont ezekrol a konyvekrol beszeltunk aztan kiderult hogy ezek tenyleg jo konyvek. William S. Burroughs iromanyabol pl van egy elegge kemeny film, ami az egyik kedvencem, a Naked Lunch. konyvben nem tudom mennyire lehet jo - en mondjuk hangos konyvet nem nagyon szeretek olvasni mer mas a tempom - de lenyeg a lenyeg hogy amugy minosegi cuccokat kinalnak ezekbol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged