Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
Remélem csak a gpu (tdp korlát) miatt megy 3,7-en, nem azért mert nem tudja azokat az órajeleket mint a bull., piledriver.
legalább clock to clock javul valamit. Pl ha 16%-ot hoz a bullhoz képest akkor 4,3GHz-en megvan egy 5GHz-en járatott 2 modulos zambezi teljesítménye.
Tuningra lehet valamit következtetni? Ha jól tudom még a steamroller se nagyon tér el a magas órajelre tervezett bulldozertől, piledriver-től. Nem kellene már sok a visherához képest könnyedebb stabil 5GHz-hez.
nem csak Fiery-nek akartam, már nem tudtam javítani
-
Ricsiii1992
tag
Steamroller -es fx-re gondoltam (keverem már ezt a sok nevet)
Azért reméltem hogy lesz valami újdonság AM3+ba is; de akkor úgy tűnik nemigazán.Ha nem is több mag, de akkor az a 4 mehetne magasabb frekin, szerintem az a +25W már nem számítana, inkább a tesztekben elért szebb eredmény. Akinek meg számít, az venne 100W-osat alacsonyabb frekivel.
A 140W-ot is száműzték AM3-nál, csak a C2-es Phenom 965 volt annyi, szinte az összes lap tudja a 140-es TDP-t, kijöhetett volna annó a 8150 is pl 140W-tal 3.6 helyett 3.8-4GHz-en , vagy a 8350 4.2 körül. És ez mégse 220W tdp, mint a...
-
Ricsiii1992
tag
Arról esetleg van valami hír, hogy lesz-e Piledriver modulos FX?
Most hogy kijött a Radeon 290x, elég fura lenne, ha nem jönne valami erősebb FX is hozzá. A Kaveri 2 modulja meg kevés lesz egy ilyen kaliberű kártyához. Esetleg annyira besegít majd az IGP, hogy bőven elég lesz a 2 modul is mindenre?
Amit még nem értek: ott a 100W tdp FM2-be, miért nem emelik 125-re?, és akkor jöhetne 3modulos APU is
AM3-ban se vészes a 125W, miért korlátozzák magukat az alacsonyabb TDP-vel?
-
Ricsiii1992
tag
ez egyszerűen gyönyörű. És a tuning...állítólag abban se lesz gyenge. 1 éve van normális gépem (előtte 1,8-as willamette cerka volt radeon 9200SE-vel) nem kéne váltanom....de egyre jobban tetszik ez a proci.....remélem valahogy elindulnak AM3-as lapokban is.....amikor vettem lapot, még úgy volt tuti viszi a bullokat az AM3.....jó lenne egyszer lecserélni a kis athlont,de így, hogy lehet még lapcsere is kéne...
tuningban odaverhetne már a sok 2500/2600K-nak. Pl. 5GHz szép lenne, főleg ha ezzel a gyári vízzel is tudná....lesz ami lesz...phenom II-knél tuti jobban megy majd.
-
Ricsiii1992
tag
most akkor szept. 19-én jönnek a hivatalos tesztek? Olvastam itt a fórumon okt. 12-t is...meg decembert
. Megint csúsztattak volna a megjelenésen?
Azért az nem semmi, hogy cedarmill celeron-nal tartják az órajelrekordot egy jóideje (core2, i3, i5, i7, phenomok sehol sincsenek) , erre jön a bull, meg se jelent még, állítólag nem is nagyon vállogatott példánnyal, de lazán megdöntötték az eddigi rekordot. És még jönnek újabb steppingek is. Azért lehet feelingje egy 24/7 5GHz-es gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest