-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
Steamroller -es fx-re gondoltam (keverem már ezt a sok nevet)
Azért reméltem hogy lesz valami újdonság AM3+ba is; de akkor úgy tűnik nemigazán.Ha nem is több mag, de akkor az a 4 mehetne magasabb frekin, szerintem az a +25W már nem számítana, inkább a tesztekben elért szebb eredmény. Akinek meg számít, az venne 100W-osat alacsonyabb frekivel.
A 140W-ot is száműzték AM3-nál, csak a C2-es Phenom 965 volt annyi, szinte az összes lap tudja a 140-es TDP-t, kijöhetett volna annó a 8150 is pl 140W-tal 3.6 helyett 3.8-4GHz-en , vagy a 8350 4.2 körül. És ez mégse 220W tdp, mint a...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- DOOM - The Dark Ages
- Elden Ring Nightreign teszt
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest