- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
hi!
Azért merem feltenni ezt a kérdést, mert tudom, hogy neketek ez nagyon alap.
Vmi olyasmit szeretnék, hogy feltöltenék fileokat ( ?vhogy? ) webszerverre, de ha lehet akkor ugy, hogy ne lehesen elérni semmilyen link-kel. Az elérést vhogy ugy szeretném, hogy jelszóval belépni egy dinamikus oldalra és ott lennének felsorolva a fileok és az ott lévő likek is dinamikusak lennénke, vagyis csak akkor működne, ha be vagyok lépve oda az oldalra...
( hú, remélem érthetően fejeztem ki magamat. már sokszor elhatároztam, hogy kitanulom ezt a mysql + php cuccot, de még sajna nem tudtam rá idő szakítani.. : ( )
Nohh, ehhez tudna nekem vki vmilyen segítséget nyújtani, akár egy-egy forrásrészlet v. vmi jó link, ahol ez le van írva???
Előre is köszi
Forest
Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest