- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, lefutattam én is a szokásos eredménnyel sajnos. Így akkor a mysql-el lehet baj, bár nem tom micsoda, hiszen a mysql monitorral gond nélkül hozok létre, és szerkesztek adatbázisokat, táblákat. Szerintem a localhostra van telepítve, ugyanis a winmysql admin azt írja host infónak, h localhost via TCP/IP.
Egyébként én először user felhasználónévvel és jelszó nélkül próbáltam futtatni, majd megpróbáltam egy jelszavas felhasználónévvel is(usernek localhostról van joga belépni, a jelszavasnak meg ''%'' ról...)
Viszont mondjuk van egy problémám mysql monitorral történő feéhasználólétrehozás során is, ugyanis egyrészt hiába írok be jogosultságokat, nem adja meg azokat, külön kell őket az user táblában engedélyeznem, valamint nem tudok jelszavas feéhasználót sem létrehozni. Így hozok létre új felhasználót:
grant select, insert
on filmek.*
to user
indentified by ''jelszo'';
erre kijön, h syntax error, de jelszó nélkül már ok.
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest