Hirdetés
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nah, lefutattam én is a szokásos eredménnyel sajnos. Így akkor a mysql-el lehet baj, bár nem tom micsoda, hiszen a mysql monitorral gond nélkül hozok létre, és szerkesztek adatbázisokat, táblákat. Szerintem a localhostra van telepítve, ugyanis a winmysql admin azt írja host infónak, h localhost via TCP/IP.
Egyébként én először user felhasználónévvel és jelszó nélkül próbáltam futtatni, majd megpróbáltam egy jelszavas felhasználónévvel is(usernek localhostról van joga belépni, a jelszavasnak meg ''%'' ról...)
Viszont mondjuk van egy problémám mysql monitorral történő feéhasználólétrehozás során is, ugyanis egyrészt hiába írok be jogosultságokat, nem adja meg azokat, külön kell őket az user táblában engedélyeznem, valamint nem tudok jelszavas feéhasználót sem létrehozni. Így hozok létre új felhasználót:
grant select, insert
on filmek.*
to user
indentified by ''jelszo'';
erre kijön, h syntax error, de jelszó nélkül már ok.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Nintendo Switch
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest