Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
VladimirR
üzenetére
Hasonló cipőban járok én

Csak én épp képeket akarok feltölteni (azaz a linkjüket az adatbázisba), de nem tudom, hogy oldjam meg az automatikus feltöltést.
ti. a user töltené a képeket fel egy ftp mappába sima másolással és automatikusan kerülne a képek linkje az adatbázisba ami egyből fel is kerül a weblapra kicsinyítve
. Addig OK, hogy a szerveren (ubuntu server) meg tudom csinálni, hogy a mappát figyelje és a képekről linket csináljon vagy log fájlt a képeket pedig tömörítés nélkül, eredeti méretben tárolom és a weblapra is kerülhet így. Ezt a log fájlt kellene beolvastatni az adatbázissal, ami MySQL és nem értek hozzá annyira, csak alap SQL ismereteim vannak, de ez szoftveres alapú, nem nyelvi.Tuti, hogy alap dolog, de buta vagyok, hogy kell ezt?
Aktív témák
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest