Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
VladimirR #49 üzenetére
Hasonló cipőban járok én
Csak én épp képeket akarok feltölteni (azaz a linkjüket az adatbázisba), de nem tudom, hogy oldjam meg az automatikus feltöltést.
ti. a user töltené a képeket fel egy ftp mappába sima másolással és automatikusan kerülne a képek linkje az adatbázisba ami egyből fel is kerül a weblapra kicsinyítve
. Addig OK, hogy a szerveren (ubuntu server) meg tudom csinálni, hogy a mappát figyelje és a képekről linket csináljon vagy log fájlt a képeket pedig tömörítés nélkül, eredeti méretben tárolom és a weblapra is kerülhet így. Ezt a log fájlt kellene beolvastatni az adatbázissal, ami MySQL és nem értek hozzá annyira, csak alap SQL ismereteim vannak, de ez szoftveres alapú, nem nyelvi.
Tuti, hogy alap dolog, de buta vagyok, hogy kell ezt?
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Projektor topic
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest