Hirdetés
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok, nem talaltam kizarolag PHP -s topicot ugyhogy ide irom

Egy erdekes dologgal talalkoztam, es kivancsi lennek miert is lehet ez, mert nekem mar nincs tippem

Nagyvonalakban leirom hogy mirol van szo: csinaltam egy feluletet ahol flash (swf) fajlokat lehet feltolteni, majd a rendszer html fajlokat general a feltoltott allomanyokkal, ahol fontos tudjam a swf file meretet. Tehat vegigmegy az adatbazison, es szerre mindegyik bejegyzesnek leellenorzi a mereteit es letrehoz egy fajlot. Ezt az elso verzioban elkeszitettem hagyomanyos proceduralis programozasi formaban ( itt lehet hulyeseget irtam, tul reggel van, hogy jobban megfogalmazzam
), es persze kifogastalanul mukodik, es 24 bejegyzesre teszteltem, es a script 2-300 ms alatt lefut.ahogy lekerem a flash file mereteit:
list($g_width, $g_height) = getimagesize("swf/" . $res_g['g_swf']);
Ugyanezt elkszitettem az M-V-C architekturat alkalmazva, tehat fogtam az elso verziobol a kodot, beraktam a Controller egyik fugvenyebe, es a lekerdezeseket atraktam a Modell osztalyba, majd meghivtam a Controllerbol a fuggvenyt. Ez is tokeletesen mukodik, csak ugyanaz a 24 bejegyzes generalasara 1.7 s -ra van szuksege, ami nagyon nagy kulonbseg, es a rendszer ellesbe majd 3-4 ezres bejegyzest kell kezeljen, es ilyen ido kulombseggel hetekig fog tartani

Ha az elozo sort kiszedem a fuggvenybol es helyettesitem ertekekkel, akkor megint pillanatok alatt lefut, valahogy igy:
$g_width = 200;
$g_height = 1;Tehat nyilvanvalo hogy az a getimagesize fuggveny lassitja le a scriptet, csak eppen azt nemertem hogy egyik verzioba miert gyors, a masikban meg lassu?
Ha van valami tippetek kivancsi vagyok ra

Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), es persze kifogastalanul mukodik, es 24 bejegyzesre teszteltem, es a script 2-300 ms alatt lefut.