Hirdetés
- Mini-ITX
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hellosztok, nem talaltam kizarolag PHP -s topicot ugyhogy ide irom
Egy erdekes dologgal talalkoztam, es kivancsi lennek miert is lehet ez, mert nekem mar nincs tippem
Nagyvonalakban leirom hogy mirol van szo: csinaltam egy feluletet ahol flash (swf) fajlokat lehet feltolteni, majd a rendszer html fajlokat general a feltoltott allomanyokkal, ahol fontos tudjam a swf file meretet. Tehat vegigmegy az adatbazison, es szerre mindegyik bejegyzesnek leellenorzi a mereteit es letrehoz egy fajlot. Ezt az elso verzioban elkeszitettem hagyomanyos proceduralis programozasi formaban ( itt lehet hulyeseget irtam, tul reggel van, hogy jobban megfogalmazzam
), es persze kifogastalanul mukodik, es 24 bejegyzesre teszteltem, es a script 2-300 ms alatt lefut.
ahogy lekerem a flash file mereteit:
list($g_width, $g_height) = getimagesize("swf/" . $res_g['g_swf']);
Ugyanezt elkszitettem az M-V-C architekturat alkalmazva, tehat fogtam az elso verziobol a kodot, beraktam a Controller egyik fugvenyebe, es a lekerdezeseket atraktam a Modell osztalyba, majd meghivtam a Controllerbol a fuggvenyt. Ez is tokeletesen mukodik, csak ugyanaz a 24 bejegyzes generalasara 1.7 s -ra van szuksege, ami nagyon nagy kulonbseg, es a rendszer ellesbe majd 3-4 ezres bejegyzest kell kezeljen, es ilyen ido kulombseggel hetekig fog tartani
Ha az elozo sort kiszedem a fuggvenybol es helyettesitem ertekekkel, akkor megint pillanatok alatt lefut, valahogy igy:
$g_width = 200;
$g_height = 1;Tehat nyilvanvalo hogy az a getimagesize fuggveny lassitja le a scriptet, csak eppen azt nemertem hogy egyik verzioba miert gyors, a masikban meg lassu?
Ha van valami tippetek kivancsi vagyok ra
Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RX6800 16GB!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest