Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Köszi!
Az a helyzet, hogy nem tudom előre, hogy hány sorom lesz, és hány képem.
Annyi biztos, hogy egy sor 27db mezőt jelent, és eleinte mindegyikhez 1db kép fog tartozni (egy kicsi, és egy teljes méretű, vagyis 2db), de később lehetőség lesz több kép feltöltésére is (szerintem max. +4db, tehát összesen 2*5db kép/sor).
Saccom szerint 1-2 ezer sorról lesz szó, tehát összesen legfeljebb 2*10ezer kép lehetséges, ami 99%, hogy sosem fog teljesülni, mert még azt az egy (1+1) képet sem fogja mindenki feltölteni, amire alapból lehetősége van.
A kis képeket persze külön rakom.mod: Egyébként egy sima megosztott (de fizetős) tárhelyről van szó.
Szerintem egyelőre tényleg nem foglalkozom vele, mert időbe telik, míg a nép feltölti a cuccot, és amikor kezd gyűlni a sok bejegyzés, és kép, akkor még ráérek állítani rajta. Addigra nem leszek talán ennyire amatőr.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest