Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Sziasztok!
Csináltam regisztrációt a weboldalamra.
Az adatok megadására szolgáló form a html része, és POST-al adja át az adatokat a PHP fájlnak, ami az adatbázisba mentést végzi.
A probléma ott van, hogy ha a submit gomb után újratölti a júzer az oldalat, akkor kétszer, vagy még többször bekerül az adatbázisba a regisztráció.
Ezt hogy szokás lekezelni?
Azt már megoldottam, hogy kiírja, hogy bocsesz, de már van ilyen néven regisztrált tag, de rögtön a regisztráció után ez elég fura, ha véletlenül frissíti az oldalt...
Az egész felépítését szeretném valahogy megoldani, hogy a frissítés ne számítson újbóli regisztrációnak, csak még nincs jó ötletem.
Olyasmire gondoltam, hogy törölje a post-ot az adatok adatbázisba írása után, és ha üres, akkor dobja csak vissza az üres reglapot, vagy ilyesmi...Nem vagyok nagy spíler, ezért kérdezlek meg Titeket is.
Köszi!
Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest