Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
psyLife
csendes tag
üdv!
egy kérdés:
az oktatovideo.hu oldalon van egy olyan videósorozat, hogy PHP és MySQL web-programozás kezdőknek.
ő a videókon keresztül apache, php4, és mysql progit használ. nekem azokkal nem ment, de így easyphp-n működik a localhost, és a php is.
csinált az oldalon egy olyan űrlapot, hogy kitöltöd név, cím stb.. oldalt és rákattintasz a megrendelem gombra, akkor elküldi az adatokat e-mailbe, hogy mit "rendeltél", és neki mysql control center progiba kiírja, hogy ki regisztrált milyen névvel, és az (id) azonosítószám így növekszik.
nálam is elküldte az e-mailt, és átirányított a köszönöm oldalra, majd vissza az űrlapra
csak a mysql programba nem írt ki semmit, hogy ki regisztrált, vagy rendelt.
remélem érthető voltam, bocs hogy ilyen hülyén foglamaztam.
előre is köszi a válaszokat. üdv.
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest