- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- ASRock lapok általában
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Dzomba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy marha nagy problémám. Írtam egy scriptet, amivel html ürlap segítségével lehet üzenetet küldeni nekem. Ezt az üzenetet mysql-ben szeretném tárolni. Magyarán az ürlapot feldolgozza egy php script, ami feltölti az adatokat és a szöveget egy sql adatbázisba. A probléma az ékezetes betűkkel lenne. Mysql-ben az ékezetek helyén kriksz-krakszok jelennek meg.
az üzenet küldésre post methodot használok. így néz ki a küldés fügvény:
function kuldes($n,$m,$t,$u,$d)
{
if(!$sql_csatlakozas = mysql_connect("localhost","root",""))
{
print ("Nem tudok csatlakozni az adatbázishoz!");
}mysql_select_db("mysql",$sql_csatlakozas) or die(print("Nem tudtam kiválasztani az adatbázist!"));
$sql = "insert into uzenetek values('$n','$m','$t','$u','','$d')";
mysql_query($sql,$sql_csatlakozas) or die(print("nem tudtam hozzáadni".mysql_error()));print("<h1>Üzenetét megkaptuk! Köszönjük ".$_POST['nev']."!</h1>");
}
a generált html chatsetje utf 8-as, a mysql egybevezetés és alapértelmezett karakterkészlet is utf8, illetve utf8_hungarian_ci.
valakinek van valami ötlete mi lehet a probléma, és azt hogyan lehetne orvosolni?
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest