Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Attól még lehet a hirdetés_id-hoz kapcsolni.
Persze, meg a juzer_id-hoz is.
Arról beszéltem, hogy ha egyes paraméterekre szűkítenek, akkor nem mindegy a sebesség. varchar-alapú keresés meg lassabb lesz, mint a tinyintre keresés.
Ez igaz (kb 5x írtam már le, hogy igaz...), de nem a keresés fog dominálni az oldalon. Nem tudom máshogy leírni neked.
Miért, a tbl_ prefix csak a saját védjegyed, teljesen egyedi valami?

Pedig ott a Drupal topic, meg a drupal.hu meg még számtalan potenciális segítség.
A drupal.hu-t hanyagoljuk, mert ott a segítség nem erősség. Anno pont emiatt kezdtem el foglalkozni a php-val, mert nem tudtak/akartak segíteni.
Ez tény, de több is a potenciális hibalehetőség
De nagyobb is a biztonság, mert senki sem ismeri a kódot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenhez van pro és konktra. Én is mérlegeltem mindent, de nekem ezek a dolgok lettek szimpatikusak.

Athlon64+: Már, hogy ne használnám. Még illusztráltam is kóddal.
Illetve ez a salt jól jön még jelszó visszaállításkor is, meg bármire használható, mert ez is unique. Szóval minden felhasználónál egyedi.Az ORM-nek utána néztem, ha jól értem a yii is ezt használja és tudtomon kívül én is. Csak én nem tudom, hogy ez az ORM...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)