- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #869 üzenetére
Jó, akkor elmondom a problémámat (egyébként gondolhatod, h ezeket segítő szándékkal mondom
Te is sokszor visszakérdezel, úgyhogy ne szóljá' be
) az itt írtakkal:
ha jól értem, vannak hirdetések "valamikre" az oldalon, amiket le lehet foglalni bizonyos időtartamra. Vagy meg lehet venni. Vagy kiemeltté lehet nyilvánítani egy adott hirdetést. Mittudomén, melyik, ez nem volt egyértelmű, pedig sokat segítene az érdemi megvalósításban. Vegyük mondjuk azt, h van egy kéró, amit bérbe lehet venni, megveszi mondjuk egy júzer az X-től Y-ig tartó időtartam erejéig. VAGY van egy júzer, aki felrak hirdetést, és azt kiemeltté lehet nyilvánítani, és akkor prioritást élvez a többi hirdetéssel szemben. De azt írod, "A kiemeléseknél van egy hely értéke, ami azt mutatja, hogy melyik helyet ki vetette meg mettől meddig." - attól függ a hely értéke, hogy mennyi ideig vette meg valaki? Vagy mennyi ideig számít kiemelt hirdetésnek?
Ez akkor ha jól értettem, változna mondjuk hetenként, mert egy-egy hétre lehet "megvenni" (ki tudja milyen értelemben) ezeket a helyeket. Akkor viszont csak adott időtartamra érdekes egy hely értéke, nem értem, miért akarod ezt nullázni: "Ha a következő hétre nem vett helyet akkor lenullázom az értékét." Adott hétre vonatkozik az érték, akkor a következő hétnél az előző hétre vonatkozó értékkel nem kell foglalkozni, újabb sor kerül a táblába, és annyi. De mondom, mindenféle megvalósítási kérdés a konkrét, jobban specifikált feladattól függene. Lehet, hogy szebben is meg lehetne oldani a feladatodat. Van egyszer user_id a hirdetés táblájában, meg a kiemelés táblában. Feltételezem, ennek az az oka, hogy van egyszer a hirdető, meg van egyszer a vásárló. De akkor ezek szerint nem a hirdetés kiemeltté minősítéséről van szó.Tehát körbe-körbe csavarodik valahogy ez a sztori, ha elsőre elolvasom a hsz.-edet, mert sztem a specifikáció így hiányos, és nehéz rá megmondani a tutit. De ha azóta megoldottad, akkor végül is nekem mindegy.
==============
Amúgy erre nem nagyon reagáltál, hogy mi is a gondod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mafia: The Old Country teszt
- Háztartási gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest