Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #869 üzenetére
Jó, akkor elmondom a problémámat (egyébként gondolhatod, h ezeket segítő szándékkal mondom
Te is sokszor visszakérdezel, úgyhogy ne szóljá' be
) az itt írtakkal:
ha jól értem, vannak hirdetések "valamikre" az oldalon, amiket le lehet foglalni bizonyos időtartamra. Vagy meg lehet venni. Vagy kiemeltté lehet nyilvánítani egy adott hirdetést. Mittudomén, melyik, ez nem volt egyértelmű, pedig sokat segítene az érdemi megvalósításban. Vegyük mondjuk azt, h van egy kéró, amit bérbe lehet venni, megveszi mondjuk egy júzer az X-től Y-ig tartó időtartam erejéig. VAGY van egy júzer, aki felrak hirdetést, és azt kiemeltté lehet nyilvánítani, és akkor prioritást élvez a többi hirdetéssel szemben. De azt írod, "A kiemeléseknél van egy hely értéke, ami azt mutatja, hogy melyik helyet ki vetette meg mettől meddig." - attól függ a hely értéke, hogy mennyi ideig vette meg valaki? Vagy mennyi ideig számít kiemelt hirdetésnek?
Ez akkor ha jól értettem, változna mondjuk hetenként, mert egy-egy hétre lehet "megvenni" (ki tudja milyen értelemben) ezeket a helyeket. Akkor viszont csak adott időtartamra érdekes egy hely értéke, nem értem, miért akarod ezt nullázni: "Ha a következő hétre nem vett helyet akkor lenullázom az értékét." Adott hétre vonatkozik az érték, akkor a következő hétnél az előző hétre vonatkozó értékkel nem kell foglalkozni, újabb sor kerül a táblába, és annyi. De mondom, mindenféle megvalósítási kérdés a konkrét, jobban specifikált feladattól függene. Lehet, hogy szebben is meg lehetne oldani a feladatodat. Van egyszer user_id a hirdetés táblájában, meg a kiemelés táblában. Feltételezem, ennek az az oka, hogy van egyszer a hirdető, meg van egyszer a vásárló. De akkor ezek szerint nem a hirdetés kiemeltté minősítéséről van szó.Tehát körbe-körbe csavarodik valahogy ez a sztori, ha elsőre elolvasom a hsz.-edet, mert sztem a specifikáció így hiányos, és nehéz rá megmondani a tutit. De ha azóta megoldottad, akkor végül is nekem mindegy.
==============
Amúgy erre nem nagyon reagáltál, hogy mi is a gondod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest