Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem a db es tabla karakterkeszletevel van a gond, legalabbis azt hiszem (a mysql kapcsolat egyeztetes, a db, a tabla es a szoveges mezok egybevetes erteke mind latin2_hungarian_ci, hanem az mysql szerver karakterkeszletevel, amit viszont egyszeruen nem tudok allitani (ujonnan felvitt adatok is hibasan jelennek meg)
a manual, amit linkeltel (meg mar neztem korabban is) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest